Forum » Pomoč in nasveti » Nemogoče inštalirat windowse
Nemogoče inštalirat windowse
droid ::
imam nek star pentjum ne katerega je nemogoče inštalirat windowse oz. po inštaliaciji napiše cel kup errorjev.
take težave sem imel na več ploščah in procesorjih vse drugo (disk,ram,...) je delalo v kakem drugem pcju normalno.
kaj se da nardit?
take težave sem imel na več ploščah in procesorjih vse drugo (disk,ram,...) je delalo v kakem drugem pcju normalno.
kaj se da nardit?
flashek ::
katere windowse pa hoces nalozit?mogoče kaj narobe z driverji...
AMD Athlon 64 3000+ ; 2x512 MB ; Radeon X700 pro ; ASUS A8N-SLI Deluxe
droid ::
z istim cd-rom-om sem inštalirau windowse tudi na kak drugi računalnik in delajo normalno.
gor pa hočem dat 98.
95 pa še nisem probal lahko da bojo delali.
ne enem pc-ju pa ko sem na njega dal 98 je delal težave ko pa sem z drugega pcja na njegov disk gor winse so na njem delali normalno. na teh pcjih pa ta postopek ne pomaga.
gor pa hočem dat 98.
95 pa še nisem probal lahko da bojo delali.
ne enem pc-ju pa ko sem na njega dal 98 je delal težave ko pa sem z drugega pcja na njegov disk gor winse so na njem delali normalno. na teh pcjih pa ta postopek ne pomaga.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: droid ()
K0K0 ::
Procesor ti je crknu sem mel že 2 pcja s temi simptomi (oba neka stara p1 166 al neki tazga) . Sm 5x naložu winse pa je blo zmeri isto pršov je v winse sam pol je blo pa konc zmrznu, ko sem zamenjal cpu sta delala normalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nenavadna težava (izklapljanje PCja)Oddelek: Pomoč in nasveti | 895 (791) | masterpsi |
» | Cuden problem z instalacijo xp-jevOddelek: Operacijski sistemi | 850 (737) | miroB |
» | počasnejše delovanje pcjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2077 (1702) | jastreb |
» | Resen problem?Oddelek: Strojna oprema | 1286 (1086) | mohha53 |
» | GeForceOddelek: Zvok in slika | 1261 (1057) | Huey P |