Forum » Programska oprema » problem z paint.net
problem z paint.net
tyxXx ::
torej ....
situacija je taka hocem instalirat PaintDotNet_2_0 in ko hocem instalirat mam tm za izbrt repair ali remove paint.net ..... ce dam repair ali remove mi napise naslednje -> There is a problem with Windows installer package . A program run as part of the setup did not finish as expected . Contact your support ......
Torej kaj naj
(paint net pa rabim za msn 7.0 ce hocem met za risat ) :D
še screeni ->
klik
klik
klik
lp
situacija je taka hocem instalirat PaintDotNet_2_0 in ko hocem instalirat mam tm za izbrt repair ali remove paint.net ..... ce dam repair ali remove mi napise naslednje -> There is a problem with Windows installer package . A program run as part of the setup did not finish as expected . Contact your support ......
Torej kaj naj
(paint net pa rabim za msn 7.0 ce hocem met za risat ) :D
še screeni ->
klik
klik
klik
lp
- spremenil: tyxXx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejno Undreclockanje proca AMD (CPU Z) !!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2056 (1530) | njok |
» | Microsoft Windows AntiSpyware Beta1Oddelek: Operacijski sistemi | 4745 (2694) | Myth |
» | Moja kištica ohladi se z vodo in en kup vodnih blokov lastne izdelave (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12066 (9128) | Privatnik |
» | program za spywareOddelek: Programska oprema | 1362 (1229) | gofra |
» | Smack The Pingu tekmovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5775 (3713) | DMouse |