Forum » Kaj kupiti » Nakup računalnika
Nakup računalnika
Strijc ::
Pozdravljeni!
Na razpolago imam 200 tisočakov in po pregledovanju vse cenikov in testov in.... se še vedno ne morem odločiti kaj bi kupil...
Rad bi imel AMD 64 bit, 6600GT, neko spodobno matično ploščo, disk (SATA) 80Gb>, vsaj 512MB rama.
Rabim predloge!
Že vnaprej hvala!
[mislim,da se ne utapljaš,zato ni potrebe po kričanju na pomoč,a ne;moderator]
Na razpolago imam 200 tisočakov in po pregledovanju vse cenikov in testov in.... se še vedno ne morem odločiti kaj bi kupil...
Rad bi imel AMD 64 bit, 6600GT, neko spodobno matično ploščo, disk (SATA) 80Gb>, vsaj 512MB rama.
Rabim predloge!
Že vnaprej hvala!
[mislim,da se ne utapljaš,zato ni potrebe po kričanju na pomoč,a ne;moderator]
AMD & ATI & ABIT
- spremenil: boštjan ()
G-Force ::
Strijc: Kot ponavadi, premalo podatkov!
Hoces poleg tudi monitor? CRT ali LCD? (z monitorjem ne boš prišu skoz za tako ceno!)
Graficna na AGP vodilu al PCI-E vodilu?
Za kaj boš mel comp? Za igrce al za to da ga boš pač mel?
Kar se procesorja tiče si na pravi poti...pač, ne vem čemu rabiš comp.
Tudi graficna je prava, pazi samo, ktero izpeljanko bos vzel...vsekakor toplo priporocam Leadtek PX6600GT! Razmisli tudi o tej novi izpeljanki Winfast PX 6600GT Extreme Edition z 1,6 ns RAMi! /www.jae.si/
Osnovnih plošč je kot smetja...jz sm na gigybytu...tut asus ni od muh...ti samo glej da bo iz kompa potegnila maksimum!
Diska vzemi 160 - Maxtor SATA - po moje cist dost!
Tut RAMa ti priporocam 1 GB - ce bos vzel kak noname, ce pa bos vzel kako dobro firmo je pa ze 512 MB dovolj za neki časa..itak ga boš dokupu še kak GB.
Mislim, da bi s takimi komponentami mogel skoz prit( +- 10k SIT)...pac klici mal po firmah in naj ti mal povejo cene.
Torej..mal več napiši, pa ti bo kdo drug še kaj svetoval.
LP.
Hoces poleg tudi monitor? CRT ali LCD? (z monitorjem ne boš prišu skoz za tako ceno!)
Graficna na AGP vodilu al PCI-E vodilu?
Za kaj boš mel comp? Za igrce al za to da ga boš pač mel?
Kar se procesorja tiče si na pravi poti...pač, ne vem čemu rabiš comp.
Tudi graficna je prava, pazi samo, ktero izpeljanko bos vzel...vsekakor toplo priporocam Leadtek PX6600GT! Razmisli tudi o tej novi izpeljanki Winfast PX 6600GT Extreme Edition z 1,6 ns RAMi! /www.jae.si/
Osnovnih plošč je kot smetja...jz sm na gigybytu...tut asus ni od muh...ti samo glej da bo iz kompa potegnila maksimum!
Diska vzemi 160 - Maxtor SATA - po moje cist dost!
Tut RAMa ti priporocam 1 GB - ce bos vzel kak noname, ce pa bos vzel kako dobro firmo je pa ze 512 MB dovolj za neki časa..itak ga boš dokupu še kak GB.
Mislim, da bi s takimi komponentami mogel skoz prit( +- 10k SIT)...pac klici mal po firmah in naj ti mal povejo cene.
Torej..mal več napiši, pa ti bo kdo drug še kaj svetoval.
LP.
|P4 3,0HT|1024MB RAM|GA81915P-G|160GB Maxtor SATA|Leadtek 6600GT PCI-E|
Strijc ::
200 tisočakov mislim dati samo za tiste komponente katere sem že naštel....
Ne rabim ohišja, ne monitorja, pa miške/tipkovnice..
Pri grafični se še nisem opredelil (PCI-E/AGP), ker sem upal da bom dobil predloge za eno in za drugo...
Pa 120Gb disk mi bo kar dovolj!
Sam bi najraje vzel 939 podnožje...
Če ma kdo kake izkušnje naj kar napiše!
Lp,
Ne rabim ohišja, ne monitorja, pa miške/tipkovnice..
Pri grafični se še nisem opredelil (PCI-E/AGP), ker sem upal da bom dobil predloge za eno in za drugo...
Pa 120Gb disk mi bo kar dovolj!
Sam bi najraje vzel 939 podnožje...
Če ma kdo kake izkušnje naj kar napiše!
Lp,
AMD & ATI & ABIT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delovna postaja za CAD aplikacije? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6539 (5593) | Person |
» | Rad bi kupil solidno dober Računalnik in imam kup vprasanj za tiste, ki se razumejo!!Oddelek: Kaj kupiti | 2073 (1686) | Sami |
» | 250k SIT,kaj kupiti??!!??Oddelek: Kaj kupiti | 2020 (1479) | cassiel |
» | Nakup Novega Compa Po KomponentahOddelek: Kaj kupiti | 4287 (3641) | cassiel |
» | Nakup novega računalnika - predračuni, lepo prosim za pomoč (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 7911 (6002) | CaqKa |