Forum » Pomoč in nasveti » M$ word97 problem
M$ word97 problem
Baja ::
Imam problem z slikami v wordu. Zaradi velikosti datoteke sem slike v word samo linkal. Nekaterim slikam sem seveda spremenil tudi velikost v wordu. Zdaj pa ko odprem ta fajl mi word vse slike razširi na normalno velikost. Ko pa hočem stran z sliko sprintati mi sprinta okvir slike v velikosti 1:1. Namesto slike pa mi sprinta image, kao, tu bi naj bla slika.
Največji problem pa je v tem, da morem jaz to jutri zjutraj to meti sprintano, 30 krat skopirano in zvezano. Torej če ve kdo kakšno rešitev... I HATE MICRO$OFT !!!!
Aja, a jih lahko grem tožit ??
cekr ::
Če toliko sovražiš Billa, zakaj pa potem uporabljaš njegove preograme ?. Pojdi potem na kakšen drug program.
dr.J ::
A sliko samo pa lahko sprintaš (a so bmp format )? A lahko sprintaš dokument z manj slikami ali zadeva crkne že pri prvi? Lahko je problem količina spomina v printerju. Če so slike velike, jih pač zmanjšaj (npr. s programom imagemagick.
Baja ::
Format slika nima veze, pa tudi velikost ne. Če hočem, da mi slike sprintati ali jim v wordu spreminjati velikost, jih moram shraniti v wordow dokument. Jaz pa tega nočem, ker je potem fajl prevelik in se počasi nalaga.
dr.J ::
Čudno, da nima velikost in format nobene zveze! Potem pač ne vem. Nisem noben M$ guru in za kompleksnejše dokumente Worda že dolgo ne uporabljam več. Kaj pa razni popravki za tvojo verzijo worda/offica? Mogoče je pa kak hrošček.
Can ::
Office 97 je poln hroščov, zlasti Word. Najprej poskusi z Servis packi, ne vem kolko jih je, jaz imam 3.
Lunik ::
Kaj pa če bi dokument shranil pod drugim imenom in bi noter shranil še slike - samo za sprintat, pol bi ga pa lepo zbrisal?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako nastaviti velikost slike v pdf formatu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1813 (1496) | opeter |
» | vstavljanje vektorskega logotipa v word (dopis)Oddelek: Programska oprema | 4763 (4584) | Limit-sky |
» | V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 14102 (10857) | driver_x |
» | [Adobe Acrobat] Kako pripraviti skenirane strani za tiskanje?Oddelek: Programska oprema | 2031 (1931) | opeter |
» | word 2003/2007Oddelek: Programska oprema | 2797 (2714) | rajko |