Forum » Kaj kupiti » Čitalec kreditnih kartic
Čitalec kreditnih kartic
Eagle ::
malo bi se rad špilo tak ko ovadva na mythbusters na discoveryju.. sicer pa če jaz vprašam če kdo ve kje dobit se odgovor glasi tam pa za tolko, ne pa zakaj pa legalno pa bla bla.. u have the right to remain silent!
Boeing ::
Dobiš jih v Mercatorju, samo majo nov delovni čas, od 02.00 do 03.00, pa vrata se bolj na težko odpirajo... so pa poceni drugače
Da me nebi kdo resno vzel...
Drugače pa mislim, da ideja o banki ni slaba. Pojdi na kak NLB in se pozanimaj, al pa pošlji kak email...
LP J
Da me nebi kdo resno vzel...
Drugače pa mislim, da ideja o banki ni slaba. Pojdi na kak NLB in se pozanimaj, al pa pošlji kak email...
LP J
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Prjatu ::
Sicer ne vem točno kakšen čitalec imaš v mislih
če gre za pos terminal, lahko povprašaš na banki, ali pa pri uvoznikih, npr. cadix, micropos, simt ... vendar pa je tako, da je terminal sam po sebi en neumn gizmo, s katerim si ne moreš pomagati prav nič, rabiš ustrezno softversko podporo
lahko pa si omisliš tudi tipkovnico z čitalcem magnetnega zapisa, vem da je cherry imel en tak model, namenske tipkovnice pa izdeluje tudi tipro
če gre za pos terminal, lahko povprašaš na banki, ali pa pri uvoznikih, npr. cadix, micropos, simt ... vendar pa je tako, da je terminal sam po sebi en neumn gizmo, s katerim si ne moreš pomagati prav nič, rabiš ustrezno softversko podporo
lahko pa si omisliš tudi tipkovnico z čitalcem magnetnega zapisa, vem da je cherry imel en tak model, namenske tipkovnice pa izdeluje tudi tipro
Something else is controlling me!
Scorpia ::
Gre za čitalec oz. zapisuje tudi na kartice, ki ga priklopiš na računalnik. Takega v trgovini nimajo. Uprašaj kje delajo kartice(banko ali mercator, ker imajo svoje kartice in tudi zapisujejo) ti bodo povedali katero podjetje dela in mogoče celo trgovino kjer prodajajo ali uvoznika.
mimax ::
Čitalec/terminal sploh ni problem dobit pri kaki banki, seveda, če si pravna oseba in se ukvarjaš s storitveno ali trgovinsko dejavnostjo. Vse kar rabiš je podpisati pogodbo o najemu terminala, plačati 30-40.000 za začetek potem pa vsak mesec po 5.000 SIT najemnine + 5-13% na vsako transakcijo ipd. Povezan pa je preko telefonske linije.
Pokličeš jih in takoj pride tip v kravati in z aktovko, ven privleče pogodbo (cca 30 strani) ... še veseli so ...
Ne, resno, za zasebne namene pa ne vem ...
Pokličeš jih in takoj pride tip v kravati in z aktovko, ven privleče pogodbo (cca 30 strani) ... še veseli so ...
Ne, resno, za zasebne namene pa ne vem ...
urkoman ::
.. sicer pa če jaz vprašam če kdo ve kje dobit se odgovor glasi tam pa za tolko, ne pa zakaj pa legalno pa bla bla..
Who tha' fuck are you, mogoce Drnovsek ??? Bush ??? pa tud tema nebi odgovarju ce bi me tako nagovoril kot ti.
Ce ze hoces da ti bo kdo pomagu, prej mal premisl, kaj bos napisu.
Lp
Who tha' fuck are you, mogoce Drnovsek ??? Bush ??? pa tud tema nebi odgovarju ce bi me tako nagovoril kot ti.
Ce ze hoces da ti bo kdo pomagu, prej mal premisl, kaj bos napisu.
Lp
Urko Žurko
Red_Mamba ::
Čitalec se da narediti iz glave od kakšnega starega predvajalnika kaset. Jaz sem pa eksperimentiral z magnetno glavo od starega 3.5 (al je bil 5") disketnika in dobiš bolše rezultate ker bereš ožji pas in prebereš samo 1 stezo
Mal sem se ukvarjal še z dekodiranjem podatkov (algoritmi so poznani, samo ne za dekodiranje PIN kod in podobnega). In mi je uspelo prebrati podatke iz svoje kreditne kartice kateri je potekel rok veljavnosti Jaz sem magnetno glavo preko ojačevalnika povezal kar na vhod SB. Potegnil po zapisu in hranil v WAV datoteko. To datoteko sem pa potem z svojim programom odprl in dekodiral podatke
Progi je bil še v turbopascalu napisan in je že nakaj let od tega. Hotel sem narediti avtomatizirano verzijo, da bi mikrokontroler že vrnil dekodirane podatke pa ni bilo nikoli časa.
Mal sem se ukvarjal še z dekodiranjem podatkov (algoritmi so poznani, samo ne za dekodiranje PIN kod in podobnega). In mi je uspelo prebrati podatke iz svoje kreditne kartice kateri je potekel rok veljavnosti Jaz sem magnetno glavo preko ojačevalnika povezal kar na vhod SB. Potegnil po zapisu in hranil v WAV datoteko. To datoteko sem pa potem z svojim programom odprl in dekodiral podatke
Progi je bil še v turbopascalu napisan in je že nakaj let od tega. Hotel sem narediti avtomatizirano verzijo, da bi mikrokontroler že vrnil dekodirane podatke pa ni bilo nikoli časa.
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvig gotovine na banki brez bančne kartice z osebnim dokumentomOddelek: Loža | 12979 (1405) | NuMaN |
» | Davčna blagajna in bančna karticaOddelek: Kaj kupiti | 6488 (5184) | OldSkul |
» | Geolokacija na telefonu v boju zoper zlorabe plačilnih karticOddelek: Novice / Ostale najave | 6888 (4988) | bbf |
» | Vdor v Merkurjev POS sistem? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11399 (6787) | sniffo |
» | Zaupate bankomatom?Oddelek: Novice / Varnost | 3065 (3065) | pivmik |