Forum » Kaj kupiti » Kode za popust
Kode za popust
Temo vidijo: vsi
povzek ::
Čas je za novoletne popuste pri nakupu oblačil priznanih blagovnih znamk na BESTSECRET. Že na tako nizke cene imajo sedaj še dodatne popuste.
Na voljo imam še nekaj "povabil" za registracijo.
Vam pa z aktivacijo računa prek tega povabila avtomatsko pridapa "SILVER" status ter bon za 10%.
Link za registracijo: BESTSECRET REGISTRACIJA
Oziroma koda, če jo želite vtipkati ročno: V95-ZBQ-UBY
Uživajte v nakupovanju
Na voljo imam še nekaj "povabil" za registracijo.
Vam pa z aktivacijo računa prek tega povabila avtomatsko pridapa "SILVER" status ter bon za 10%.
Uživajte v nakupovanju
Melanholija ::
Hej. GLS ima kakšne kode? Se mi zdi da sem enkrat nekaj zasledil. Pošiljam paket v tujino pa bi prav prišla. Hvala.
dr.Akula ::
@Melanholija Zdaj že dolgo nisem nič prevzemal iz paketomatov, ko pa sem, je bila pa koda za cenejše pošiljanje vedno 'paketomat'.
ni podatka
clock ::
Na voljo imam precej kod za vpis na spletno stran Best SECRET. Imam najvišji DIAMOND status in vsak, ki se prijavi preko spodnje kode, avtomatsko pridobi SILVER status. Brezplačna dostava in vračilo neustreznih izdelkov.
Prijavite se z vpisom kode VZR-YG6-BRX oz. preko spodnjega linka.
https://invite.bestsecret.com/VZR-YG6-B...
Prijavite se z vpisom kode VZR-YG6-BRX oz. preko spodnjega linka.
https://invite.bestsecret.com/VZR-YG6-B...
Če koga zanima nakupovanje oblačil in dodatkov priznanih blagovnih znamk s popusti do -80% imam še nekaj povabil za registracijo. V januarju imajo v času razprodaj dodatna znižanja.
Vam pa z aktivacijo računa prek tega povabila avtomatsko pridapa "SILVER" status ter bon za 10% popust na celoten nakup!
Uživajte v nakupovanju
Vam pa z aktivacijo računa prek tega povabila avtomatsko pridapa "SILVER" status ter bon za 10% popust na celoten nakup!
Uživajte v nakupovanju
Boštjan14 ::
BOB koda za popust: BZDDV
za 30% popust imas cas le se do 31. 1. 2023! podeli kodo BZDDV prijatelju. ko sklene novo narocnisko razmerje s tvojo kodo, oba prejmeta 30% popust na mesecno narocnino za 1 leto. vec na bob.si/bob-sampion. tvoj bob
za 30% popust imas cas le se do 31. 1. 2023! podeli kodo BZDDV prijatelju. ko sklene novo narocnisko razmerje s tvojo kodo, oba prejmeta 30% popust na mesecno narocnino za 1 leto. vec na bob.si/bob-sampion. tvoj bob
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boštjan14 ()
Mihimali ::
KUPON5 je koda za popust pri www.NOTESNIKI.si
Dobi se 5% popusta na prenosnike, grafične, laptope, monitorje...
LP
Dobi se 5% popusta na prenosnike, grafične, laptope, monitorje...
LP
AlienRR ::
Kakšna koda za popust pri conrad.si?
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.
Kleemen ::
Če še kdo rabi 30% popusta na BOB
za 30% popust imas cas le se do 31. 1. 2023! podeli kodo BUNZJ prijatelju. ko sklene novo narocnisko razmerje s tvojo kodo, oba prejmeta 30% popust na mesecno narocnino za 1 leto. vec na bob.si/bob-sampion.
za 30% popust imas cas le se do 31. 1. 2023! podeli kodo BUNZJ prijatelju. ko sklene novo narocnisko razmerje s tvojo kodo, oba prejmeta 30% popust na mesecno narocnino za 1 leto. vec na bob.si/bob-sampion.
spacerot ::
BOB za 30% popust imas cas le se do 31. 1. 2023! podeli kodo BBJ81 prijatelju. ko sklene novo narocnisko razmerje s tvojo kodo, oba prejmeta 30% popust na mesecno narocnino za 1 leto. vec na bob.si/bob-sampion.
AlienRR ::
Kakšna koda za popust pri conrad.si?
enovice5
5€ popusta nad 25€
Hvala!:)
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.
delavec44 ::
Se pridružujem prošnjam za kodo za mimovrste. Nakup za 500€, bi prav prišla koda za 20€ ali % popusta. Hvala.
Kleemen ::
Za to se vam splača pisat na Mimovrste na višje zneske dajo ponavadi kakšen % popusta. Tudi če dajo minimalno samo 3% se že pozna.
111111111111 ::
En komplet sem kar vzel. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Okapi ::
Samo še danes.
trgovina.venkavojo.si (alkoholne pijače)
ZIMA15 15% popusta
Brezplačna dostava za nakup nad 50 evrov.
trgovina.venkavojo.si (alkoholne pijače)
ZIMA15 15% popusta
Brezplačna dostava za nakup nad 50 evrov.
milanipavec ::
BOB za 30% popust imas cas le se do 31. 1. 2023! Koda BV4TH ko sklenes novo narocnisko razmerje s tvojo kodo, oba prejmeta 30% popust na mesecno narocnino za 1 leto.Vec na bob.si/bob-sampion.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: milanipavec ()
globoko grlo ::
Ej folk, a za logitech so kkšne kode? Za DD volan naprimer.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Rias Gremory ::
Mimovrste, -5EUR, do konca meseca, nad 50EUR:
DTIVYULI1R
DTIVYULI1R
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
mtosev ::
A je kakšna koda za Enaa?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Če koga zanima nakupovanje oblačil in dodatkov priznanih blagovnih znamk s popusti do -80% imam še nekaj povabil za registracijo. Ta vikend imajo dodatna znižanja na že tako nizke cene.
Uživajte v nakupovanju
Uživajte v nakupovanju
fusionSPY ::
BOB -30% na naročnino za 1 leto kodi (treba uporabiti do 31.1.2023):
BA5NM
BJGGV
Hvala že vnaprej, če kdo uporabi.
BA5NM
BJGGV
Hvala že vnaprej, če kdo uporabi.
clock ::
mimovrste, koda za 5 EUR pri nakupu nad 50 EUR (veljavna le še danes, 31.1.2023): D9T1AMGPDO
koda za vpis na stran za nakupovanje oblačil, obutve, dodatkov ipd. Best Secret: VZR-YG6-BRX
koda za vpis na stran za nakupovanje oblačil, obutve, dodatkov ipd. Best Secret: VZR-YG6-BRX
Lk777 ::
A1 koda MGMVMJD9A2
Znizajte si mesecno narocnino kar za 2 leti brez vezave. Ko vas prijatelj s kodo MGMVMJD9A2 sklene novo narocnisko razmerje na enem izmed mobilnih paketov A1, obema podarimo 30% popusta na mesecno narocnino. Delite kodo in izkoristite ponudbo do 31.3.2023. Vec na web.a1.si/pripelji-prijatelja. A1
Znizajte si mesecno narocnino kar za 2 leti brez vezave. Ko vas prijatelj s kodo MGMVMJD9A2 sklene novo narocnisko razmerje na enem izmed mobilnih paketov A1, obema podarimo 30% popusta na mesecno narocnino. Delite kodo in izkoristite ponudbo do 31.3.2023. Vec na web.a1.si/pripelji-prijatelja. A1
archer90 ::
T-2 za nove narocnike
Paket Oranzni Diamant HBO - 29,99€ na mesec za 2 leti (1000/200 Mbit/s, shema XL HD, casovni zamik, mobilni Oranzni Maxi)
ali
Paket Oranzni Optimum - 19,99€ na mesec za 2 leti (500/100Mbit/s, shema L, mobilni Oranzni Mini)
Pogoj je njihov prikljucek in nov narocnik. Ce koga zanima naj pise na privat.
Paket Oranzni Diamant HBO - 29,99€ na mesec za 2 leti (1000/200 Mbit/s, shema XL HD, casovni zamik, mobilni Oranzni Maxi)
ali
Paket Oranzni Optimum - 19,99€ na mesec za 2 leti (500/100Mbit/s, shema L, mobilni Oranzni Mini)
Pogoj je njihov prikljucek in nov narocnik. Ce koga zanima naj pise na privat.
NejcSSD ::
Kaj pa če je Telekom infrastruktura?
Zgornjega se ful splača, še HBO je notri, pa časovni zamik ki ga v spodnjem ni (5e), pa mobilni del z Mini nimaš kaj delat v letu 22'
Zgornjega se ful splača, še HBO je notri, pa časovni zamik ki ga v spodnjem ni (5e), pa mobilni del z Mini nimaš kaj delat v letu 22'
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Ce je Telekom potem lahko Optimum za 30€ na mesec, prve 3 mesece 1€.
V optimum ni zamika, ampak lahko tocke ki jih dobis uveljavljas za cenejsi casovni zamik pa je bolj ugodno.
V optimum ni zamika, ampak lahko tocke ki jih dobis uveljavljas za cenejsi casovni zamik pa je bolj ugodno.
-JM- ::
Mi poteče vezava 3.3.2023, so mi poslali obvestilo, da jih naj kontaktiram za posebno ugodnost ob podaljšanju(Telekom optika). Sedaj imam optimum + 3x mobilni midi. Kakšno ceno lahko pričakujem seveda z max. popusti ? Lahko tudi na ZS.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: -JM- ()
Za obstojece so bolj slabi popusti. Se ti bolj splaca it kam drugam in koristit ugodnost novega narocnika.
Ne delam za T-2, sem samo uporabnik in sem delil info za akcijo ki so mi jo dali.
Poklici jih pa preveri kaj ti ponujajo. Zdj ves kaksna akcija je za nove narocnike, ceprav na spletni strani je nimajo.
Ne delam za T-2, sem samo uporabnik in sem delil info za akcijo ki so mi jo dali.
Poklici jih pa preveri kaj ti ponujajo. Zdj ves kaksna akcija je za nove narocnike, ceprav na spletni strani je nimajo.
Nikonja ::
Pri T2 sem kot stari uporabnik dobil 15% popusta na 2 letno vezavo. Ampak večina ima pogoj da si nov naročnik če v zadnjih 3 mesecih nisi bil pri njih naročen, tko da se za tri meseca prešaltaš npr na A1 brez vezave, potem se vrneš nazaj na starega kot nov uporabnik. Debilno ampak jbg...
Clemo ::
A1 koda za popust 30% na mesečno naročnino za 2 leti brez vezave.
KODA: MGMNKJP4D2
Vec na web.a1.si/pripelji-prijatelja. Ugodnost velja do 31.3.2023. A1
KODA: MGMNKJP4D2
Vec na web.a1.si/pripelji-prijatelja. Ugodnost velja do 31.3.2023. A1
Pri T2 sem kot stari uporabnik dobil 15% popusta na 2 letno vezavo. Ampak večina ima pogoj da si nov naročnik če v zadnjih 3 mesecih nisi bil pri njih naročen, tko da se za tri meseca prešaltaš npr na A1 brez vezave, potem se vrneš nazaj na starega kot nov uporabnik. Debilno ampak jbg...
Zal je povsod tako. Kot zvest clan, nimas nic ugodnosti. Zdj grem za 2 leti na T-2, potem pa verjetno nazaj na Telekom. Sem z obema zadovoljen glede kvalitete in stabilnosti. Vendar ostat vec kot 2 leti pri enemu in placevat polno ceno, mi ni vredno. Se ze navadim na nov tv vmesnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: archer90 ()