Forum » Slo-Tech » Izbris
Izbris
Eric Cartman ::
Kako dosežem da me izbrišete iz vaših baz uporabnikov (vse moje osebne podatke)? Poslal sem mail na team@slo-tech.com pa se ni nič zgodilo. Sicer je bil poslan z drugega mail accounta (starega serverja ni več) in zraven ponudil "dokaz" da sem to res jaz, drugače pa ne vidim razloga, da moje želje nebi upoštevali.
Hvala vnaprej!
Hvala vnaprej!
mum can I watch american gladiators?
Primoz ::
Odpreš osebne nastavitve in pobrišeš osebne podatke.
Ime in priimek: -
E-mail: -
To bo hkrati tudi deaktiviralo tvoj account.
Ime in priimek: -
E-mail: -
To bo hkrati tudi deaktiviralo tvoj account.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Mimogrede ... na team@slo-tech.com nisi poslal ničesar.
btw ... če si boš tako "izbrisal" račun je to dejanje nepovratno ... v primeru da si premisliš nimamo nobenih podatkov da si to res ti ... in zato ne moremo storiti nič.
Keyser Soze ::
Tako simpl.
Jaz sem pa vedno imel občutek, da si stigmatiziran za celo življenje ko se enkrat prijaviš na S/T.
P.S.: Eni pa še državo tožijo ker jih izbriše, medtem ko folk tu hoče bit izbrisan.
Jaz sem pa vedno imel občutek, da si stigmatiziran za celo življenje ko se enkrat prijaviš na S/T.
P.S.: Eni pa še državo tožijo ker jih izbriše, medtem ko folk tu hoče bit izbrisan.
Hammer123 ::
Ej nevem zakaj se folk hoče brisat. Če pač noče bit več tukaj gor, pač gre, avtomatsko prijavo da pa off(če že slučajno kdaj zaide!) in to je to.
ganzi ::
Mene pa zanima nekaj drugega pa nebi odpiral nove teme za tako malenkost.
A če si spremenim nick potem moje stare teme ostanejo pod starim nickom ali se nick v vseh tudi starih temah spremeni v novega?
LP
A če si spremenim nick potem moje stare teme ostanejo pod starim nickom ali se nick v vseh tudi starih temah spremeni v novega?
LP
LP
nick se povsod spremeni v novega ;)) In starega ti lahko kdo ukrade.
ganzi ::
Ah stari nick lahko tut podarim če je komu všeč :)) samo da ne bo kak tak človek, ki bo same neumnosti pisal, pa bodo ljudje mislili da se mi je poslabšalo
Zdj se je treba samo še en dobri nick spomnit
Tenks
Zdj se je treba samo še en dobri nick spomnit
Tenks
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ganzi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketaOddelek: Novice / Ankete | 6033 (4987) | CaqKa |
» | Kam z mojim člankom?Oddelek: Slo-Tech | 2220 (1272) | Lincolin |