Forum » Zvok in slika » Kako izklopim zvočno kartico na plati???
Kako izklopim zvočno kartico na plati???
Lolo ::
Zanima me kako izklopim zvočno kartico ki je na plati,ker si bom nabavil drugo in bi rad vedel kako izklopim to ki jo imam zdaj.
Hvala za odgovore.
LP
Hvala za odgovore.
LP
Dr_M ::
RTFM!!
hint - v biosu se izklopi.
hint - v biosu se izklopi.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Ok,sem prebral,našel kar sem iskal,če pa še vedno neom znal,pa bom še vprašal.Nekdo mi je omeno da ne rabiš izklopit ampak se kao sama izklopi al pa te vpraša kero hočeš uporabit,zaj pa ne vem kak je s tem.
Še eno vprašanje.Zdaj sn kupil drugo zvočno pa bi rad vedo to:kaj prvo izklopim tisto kaj je na matični pa pol inštaliram,al prvo inštaliram pa ono pol skinem,al inštaliram pa ono pustim pa mse samo uredi?
LP
LP
deco16 ::
Mah najprej izklopiš, potem uninštaliraš in potem daš noter + inštaliraš nove gonilnike, zvočno se sklopi ponavadi pod integread perphials(iz spomina napisano ) in ac -97 sound--->disabled (vendar ni nujno da je točno tuki in tako) pa upam da ti bo ratalo.
Sn točno tak izklopo ko si reko sako da sn še prej inštaliro ovo,staro oa sn tak skimno ko si reko
Hvala!:=)
Hvala!:=)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na Win10 se mi prikazujejo oglasi - kako jih izklopiti?Oddelek: Loža | 2488 (1467) | zmaugy |
» | FB, "funkcija seen" - kako izklopiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (968) | AStrukelj |
» | Izšel Firefox 17Oddelek: Novice / Brskalniki | 9350 (7431) | Invictus |
» | Disk nonstop nekaj delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1790 (1363) | thebaloh |
» | Grand Prix 4 -> problem pri instalacijiOddelek: Igre | 1745 (1387) | pero#3 |