Forum » Programska oprema » obnova izgubljenih podatkov
obnova izgubljenih podatkov
mamba27 ::
Lep pozdrav.
Disk sem uporabljal v zunanjem ohišju.In kar na1x zadeva ni več delala. Disk mi prepozna, toda na njem ni nobenih podatkov oz napiše da disk ni formatiran...110gb..je šlo adijo!Disk je star pol leta, pod garancijo..ampak saj veste zakaj pišem...a je kakšen način da dobim te podatke nazaj. Vsaka pomoč je dobrodošla
hvala
Disk sem uporabljal v zunanjem ohišju.In kar na1x zadeva ni več delala. Disk mi prepozna, toda na njem ni nobenih podatkov oz napiše da disk ni formatiran...110gb..je šlo adijo!Disk je star pol leta, pod garancijo..ampak saj veste zakaj pišem...a je kakšen način da dobim te podatke nazaj. Vsaka pomoč je dobrodošla
hvala
- premaknil iz Strojna oprema: Predator ()
Predator ::
če ti še zazna particije lahko v cmd ( start-> run -> cmd ) poženeš chkdsk /R, drugače ti preostanejo samo še programi kot get data back, easy recovery....
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključ ne dela po formatiranju??Oddelek: Strojna oprema | 3283 (1542) | djmeethra2 |
» | OS X Instalacija problem+ še dodani problemOddelek: Operacijski sistemi | 1995 (1503) | Ales |
» | Ne Prepozna Mi Usb KljučkaOddelek: Strojna oprema | 694 (608) | gddr85 |
» | USB bootOddelek: Strojna oprema | 9985 (9434) | T-Majo |
» | 750 Gb Samsung crknil - kako do podatkov?Oddelek: Strojna oprema | 1734 (1514) | lopov |