Forum » Programska oprema » program za diagnostiko računalnika!
program za diagnostiko računalnika!
Pirc ::
Pred par mesci sem si na svoj računalnik namestil windows xp. A začele so se težave.
Računalnik mi odzemal prevec ramov, 300mb mi je odzamal probal sem vse izključit prisel sem od 100mb a
ko sem sel v igro call of duty multiplayer mi je zacelo odzemati kar 520mb jaz pa imam 512mb rama.Mogoce pa je kaj z strojno opremo narobe in vas prosim ce bi mi lahko povedali stran za diagnostiko računalnika!
Prosim vse uporabnike tega foruma ce mi lahko v kratkem casu povedo!
Hvala!
Računalnik mi odzemal prevec ramov, 300mb mi je odzamal probal sem vse izključit prisel sem od 100mb a
ko sem sel v igro call of duty multiplayer mi je zacelo odzemati kar 520mb jaz pa imam 512mb rama.Mogoce pa je kaj z strojno opremo narobe in vas prosim ce bi mi lahko povedali stran za diagnostiko računalnika!
Prosim vse uporabnike tega foruma ce mi lahko v kratkem casu povedo!
Hvala!
Ravnjak
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
Pingvin ::
Ja jaz sem racunalnik tesstiral z Sissoftware Utilities ( link). Sicer ta nima kasnih posebnih testov samo je pa odlicna za pregledovanje obstojecega sistema in hardware-a
Drugace je pa morda bolj uporaben tudi Fix It Utilities (jaz imam 5-ko). Pol imas pa noter v programu System Diagnostic in lahko testiras po zelji. Samo tudi ni nek profesionalni program.
Drugace je pa morda bolj uporaben tudi Fix It Utilities (jaz imam 5-ko). Pol imas pa noter v programu System Diagnostic in lahko testiras po zelji. Samo tudi ni nek profesionalni program.
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za upravljanje omreznih povezavOddelek: Programska oprema | 1183 (997) | Pirmy76 |
» | Traxdata Dual Layer ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1377) | dukenukem |
» | Čudno obnašanje računalnika... HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1388 (1189) | djem |
» | BIN/CUE format v AVI formatOddelek: Programska oprema | 1346 (1261) | Jakka |
» | Kako zbrisat mapo (če hočem brisat, napiše da ni mogoče brisat, dostop zavrnjen)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1257 (1137) | franci |