Forum » Omrežja in internet » Bittornado
Bittornado
Waki ::
Prvic uporabljam bittornado in ne vem kaj naj nardim.
Bittornado sn si instaliral in nato pognal pa mi napise:choose .torrent file to use , js pa pojma nimam kater fajl naj izberem .
Hvala
Bittornado sn si instaliral in nato pognal pa mi napise:choose .torrent file to use , js pa pojma nimam kater fajl naj izberem .
Hvala
Ni nam lahko!!!
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Prosim če se za pomoč obrneš na BitTorrent - Naslednja generacija P2P že obstoječo temo - Hvala.
(tole bom zaklenu)
(tole bom zaklenu)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Predator ::
bittornado = program za download
.torrent = datoteka, ki vsebuje informacije o tem kaj in iz kje ti downloadas
kje dobit torrente pa pač googlaj kar iščeš, tukaj imaš npr torrente od mandrake linux
.torrent = datoteka, ki vsebuje informacije o tem kaj in iz kje ti downloadas
kje dobit torrente pa pač googlaj kar iščeš, tukaj imaš npr torrente od mandrake linux
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za Torrent uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13169 (10133) | "KeKc" |
» | Kateri Windowsi najboljši?Oddelek: Operacijski sistemi | 1934 (1453) | bond007 |
» | Slo-Tech Linux 2.1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4963 (4800) | Matek |
» | torrent + ROUTER <- enostavno mi ne potegne!Oddelek: Omrežja in internet | 2199 (2099) | Paramedic |
» | Bit Torrent (kateri client je najboljši)?Oddelek: Programska oprema | 4735 (4589) | Dr_M |