Forum » Omrežja in internet » Slovenski IP naslovi!
Slovenski IP naslovi!
shorvat ::
Lep pozdrav,
izdelujem spletno stran in bi rad ločil uporabnike, ki pridejo na stran iz slovenskega omrežja in ostale. Zanima me, kako lahko ločim slo in tuje uporabnike. Vem da ima Slovenija rezervirane določene IPje, a ne vem katere. Zdi se mi, da sta pomembni prvi dve številki, ostale pa ne!
lp, Sašo
izdelujem spletno stran in bi rad ločil uporabnike, ki pridejo na stran iz slovenskega omrežja in ostale. Zanima me, kako lahko ločim slo in tuje uporabnike. Vem da ima Slovenija rezervirane določene IPje, a ne vem katere. Zdi se mi, da sta pomembni prvi dve številki, ostale pa ne!
lp, Sašo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geografska lokacija IP naslovaOddelek: Omrežja in internet | 4950 (4051) | k4vz0024 |
» | Lociranje in usmeritev obiskovalca glede na državoOddelek: Izdelava spletišč | 1527 (1237) | Loki |
» | Hosting v tujini + prenos domeneOddelek: Izdelava spletišč | 3161 (2609) | gforce |
» | .de server mora imeti .slo zastavco na ASEOddelek: Omrežja in internet | 1150 (964) | Dark Angel |
» | [PHP] Ločitev SLO in tujih obiskovalcev strani!Oddelek: Programiranje | 1143 (883) | Loki |