Forum » Pomoč in nasveti » MS ali Abit ali Epox
MS ali Abit ali Epox
su37 ::
Živjo, zanima me katera mama plata nudi več za njeno ceno, oziroma kaj mi priporočate, da bo sistem stabilen....:
- MS-K7T Turbo PEM-KT133 (ata100????)
- EPox 8KTA3 ATA 100
- Abit KT7E ATA 100
kaj pa Lucky Star a je to dobra roba al ne?? RAIDA ne rabim.
Gor naj bi imel TB tam okrog 1GHz, ter obvezno ATA100 s 100% podporo ki ne dela težav, sistema ne bom navijal, namenjen naj bi bil resnemu delu (CAD CAM), samo ne mi o SCSI ker nimam denarja
Predlogi zaželjeni...
- MS-K7T Turbo PEM-KT133 (ata100????)
- EPox 8KTA3 ATA 100
- Abit KT7E ATA 100
kaj pa Lucky Star a je to dobra roba al ne?? RAIDA ne rabim.
Gor naj bi imel TB tam okrog 1GHz, ter obvezno ATA100 s 100% podporo ki ne dela težav, sistema ne bom navijal, namenjen naj bi bil resnemu delu (CAD CAM), samo ne mi o SCSI ker nimam denarja
Predlogi zaželjeni...
Kaiser ::
Sem pristas in tudi srecni lastnik EPOXa. Kar nekaj folka ma to plato in o njej ne slisis zal besede tle na Slo-Tech (sploh ni govoric o njej, ker je tako neproblematicna), medtem ko folk cez Abita neprestano nekaj jamra, ceprav se mi zdi, da so se zadeve popravile. Za MSI pa ne morem nic rect.
krucymucy ::
Tko kot sem ze prej nekje napisu - Epox je pac zakon, stabilna, OC-abilna, .... pa se lepa je...
OldSkul ::
Man Msi turbo plato mislim je odlična zeloooo stabilna ter seveda tud overclokad se da z njo vendar moraš fleshat bios.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS, Abit ali Epox, morda pa LS???Oddelek: Kaj kupiti | 1026 (856) | yjj |
» | Kaj kupit AMD osn. ploščaOddelek: Kaj kupiti | 1676 (1411) | morphling1 |
» | Kaj kupt (proc., plata, ram)?Oddelek: Kaj kupiti | 2402 (1746) | Enzo77 |
» | ATHLON ali DURONOddelek: Kaj kupiti | 1651 (1367) | olta |
» | SOCKET A mamaplataOddelek: Kaj kupiti | 1644 (1507) | OChack |