Forum » Kaj kupiti » MS, Abit ali Epox, morda pa LS???
MS, Abit ali Epox, morda pa LS???
su37 ::
Živjo, zanima me katera mama plata nudi več za njeno ceno, oziroma kaj mi priporočate, da bo sistem stabilen....:
- MS-K7T Turbo PEM-KT133 (ata100????)
- EPox 8KTA3 ATA 100
- Abit KT7E ATA 100
kaj pa Lucky Star a je to dobra roba al ne?? RAIDA ne rabim.
Gor naj bi imel TB tam okrog 1GHz, ter obvezno ATA100 s 100% podporo ki ne dela težav, sistema ne bom navijal, namenjen naj bi bil resnemu delu (CAD CAM), samo ne mi o SCSI ker nimam denarja
Predlogi zaželjeni...
- MS-K7T Turbo PEM-KT133 (ata100????)
- EPox 8KTA3 ATA 100
- Abit KT7E ATA 100
kaj pa Lucky Star a je to dobra roba al ne?? RAIDA ne rabim.
Gor naj bi imel TB tam okrog 1GHz, ter obvezno ATA100 s 100% podporo ki ne dela težav, sistema ne bom navijal, namenjen naj bi bil resnemu delu (CAD CAM), samo ne mi o SCSI ker nimam denarja
Predlogi zaželjeni...
krucymucy ::
Kup epox-ko ce jo bos dobu!!!! brez pomisleka!!!
Men dela brezhibno ze pol leta - kar ne bi mogu trdit za nekatere Abitke!!!
Ne hvalim jo zarad tega ker jo mam, mam jo zato ker vem, da je najbolsa!!!!
Men dela brezhibno ze pol leta - kar ne bi mogu trdit za nekatere Abitke!!!
Ne hvalim jo zarad tega ker jo mam, mam jo zato ker vem, da je najbolsa!!!!
yjj ::
Vse platke imajo ATA100, jaz ti osebno priporočam LS saj je poceni in se z njo ne navija sabo, veliko nastavitev in ekstremen oc (kar pa dovomim da boš dosegel s tvojim procom z že tako visoko frekvenco) omogoča abit. Torej kupi LS
Gh0st ::
No ko smo ze pri tem...
Jest mam Chaintech CT-6ESA2 plato in celeron 366 ter 64MB RAM-a.
Rad bi zadevo nadgradil na kej boljsega. in sicer sem mislil kasen AMD Athlon 800-900 MHz in do 256MB RAM-a pa se mi ne zdi pametno zapravljati dnara za DDR. A ma kdo ksn predlog kero plato izbrat in nasvet glede RAM-a, ker imam navoljo le okoli 80k-100k SIT za upgrade!!!!
Kare plate so zdej vrhunske? amapak za en primeren dnar of course!
Jest mam Chaintech CT-6ESA2 plato in celeron 366 ter 64MB RAM-a.
Rad bi zadevo nadgradil na kej boljsega. in sicer sem mislil kasen AMD Athlon 800-900 MHz in do 256MB RAM-a pa se mi ne zdi pametno zapravljati dnara za DDR. A ma kdo ksn predlog kero plato izbrat in nasvet glede RAM-a, ker imam navoljo le okoli 80k-100k SIT za upgrade!!!!
Kare plate so zdej vrhunske? amapak za en primeren dnar of course!
Justy ::
Hmmmm, kako to mislis da se ti ne da dnarja zapravlat za DDR sistem: plata je okol 40 k + athlon 40 k (1.2GHz) + 14 k za 256 DDR-ja je se vedno manj od 100 k (SIT) ???????
Ali pac ne............
Ali pac ne............
Gh0st ::
ok a ma pol kdo izusnje s konfiguracijo, ki je najbolj primerna za industrijskoo oblikovanje?
Platforma naj bi bla NT/2000...
Za DDR sem slisal da je ful drag, sicer pa bi moral kupit se pekac
:-(
peesmo dnara ni nikol dost.!!
Platforma naj bi bla NT/2000...
Za DDR sem slisal da je ful drag, sicer pa bi moral kupit se pekac
:-(
peesmo dnara ni nikol dost.!!
Msi ni nič posebnega, nima interlaving nastavitev, ima zoprn zvok in še nekaj drugih kiksov, Ls pa tega nima je cenejša in enako dobra za navijanje
Justy ::
yjj daj prosim razlozi kaj je to interlaving, pa kaksen zoprn zvok ima ?????
A to vela tud za K7T266 Pro ?
Naj se kdo pokomentira tole plato...
Hvala
A to vela tud za K7T266 Pro ?
Naj se kdo pokomentira tole plato...
Hvala
Interleaving je nastavitev pri ramu, ki omogoča da se v brisamju podatkov z ene celice polni že lahko druga, to kar precej pripomore k zmogljivostim če upoštevaš da gre samo za plato(5%+), MSI plate so značilne po zvočnem signalu, pri katerem oglasi ženski glas, ki pa ga seveda po sistem speakerju ne razumeš, enako velja tudi za msi266, če me hočež poslušat kupi LS ki te bo veljal 30k kar je mnogo manj od ostalih, ima omogočeno navijanje in spremembo množilnikov z dip stikali , kart je uporabno če proc preveč naviješ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC Mark 2002 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 13184 (9597) | DjTonic |
» | Nov računalnik - nižji/srednji razredOddelek: Kaj kupiti | 2459 (1975) | Mercier |
» | Sanski sistemOddelek: Kaj kupiti | 2394 (1829) | Loki |
» | Kaj kupt (proc., plata, ram)?Oddelek: Kaj kupiti | 2274 (1618) | Enzo77 |
» | SOCKET A mamaplataOddelek: Kaj kupiti | 1636 (1499) | OChack |