Forum » Programska oprema » Win XP in zapomni si geslo!
Win XP in zapomni si geslo!
krucymucy ::
Vem, da je to ze blo nekje pred kratkim, ampak jest ne najdem!!!!
Torej problem je sledec: Ob dial-up moram vedno sproti vpisati uporabnisko ime in pa geslo ker si jih win XP pac ne zapomnijo!!!
A je kje kaj za nastimat al kaj????
Torej problem je sledec: Ob dial-up moram vedno sproti vpisati uporabnisko ime in pa geslo ker si jih win XP pac ne zapomnijo!!!
A je kje kaj za nastimat al kaj????
teac ::
Hja......meni tudi XP-ji ne zapomnijo gesla. Pa sem že 100x dal, naj si zapomni geslo, pa ko ga restartam vedno isto (si ne zapomni)!!!!
PaJo ::
Ta problem je tud mene pestil, pa sem ugotovil da si se kaj druga ne zapmnijo, vsa stvar pa ima probleme zaradi tistega cracka, ki ti onemogoca aktivacijo. Namrec sem ja bil probal odstranit ta bat fajl, ki se zazene zmeraj pri startup-u in si je stvar vse lepo zapmnila, samo sment ko so mi winsi ponovn zaceli tezit da se mam samo tolko pa tolko dni do aktivacije
Tak pac je to ce mas neko stvar skrekano
Ce pa kdo najde kaksno resitev pa naj pove. Aja to se meni dogaja na RC1, na prejsnih verzijah je delalo cool
Tak pac je to ce mas neko stvar skrekano
Ce pa kdo najde kaksno resitev pa naj pove. Aja to se meni dogaja na RC1, na prejsnih verzijah je delalo cool
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
borchi ::
http://www.cracks.am/d.x?29931 pa klikneš Click Here to Proceed. ja, vem miljardo pop-up bannerjev :-(
edin problem zna bit, če maš na računalniku Winx XP RC1 kot edini sistem ( tako kot jaz ). ker tako nesem sprobal zadeve sam, me prosim puste pri miru, če ne bo delalo ;-)
edin problem zna bit, če maš na računalniku Winx XP RC1 kot edini sistem ( tako kot jaz ). ker tako nesem sprobal zadeve sam, me prosim puste pri miru, če ne bo delalo ;-)
l'jga
krucymucy ::
Pajo: Ja tud jest sem pogruntu, da si se marsicesa drugega ne zapomnijo, ampak me to najbolj moti!!!
Kriko ::
POP-UP STOPER pa ne bo odvečnih banerjev oziroma jih bo po želji!!
Probaj tukaj , mogoče najdeš kar rabiš!
Probaj tukaj , mogoče najdeš kar rabiš!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIN phone 8.1 update -> wi-fi ne dela več!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1522 (1200) | Malajlo |
» | gmail up.imeOddelek: Pomoč in nasveti | 1833 (1532) | ann |
» | Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (III) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 9211 (6428) | Jaffa |
» | Varnost v praksi (1. del) oz. kaj pomeni dobro gesloOddelek: Novice / Varnost | 5063 (2948) | Brane2 |
» | Neavtomatska prijavaOddelek: Slo-Tech | 1222 (1063) | Kekec |