Forum » Programiranje » [VC++.NET] velikost datotek v projektu
[VC++.NET] velikost datotek v projektu
dejans ::
Zanima me kje se da (če se da) izklopit da mi vc++ ne naredi za 6,5 MB datotek za en bogi konzolni program. Jst izberem nov projekt win32 console app, wizard, pa empty project in mi nardi za 4MB datotek po prevajanju pa še ostale? Sem malo pregledoval Project Properties sam se tam noter nič ne znajdem!
[?]
]Fusion[ ::
če hočeš delat navadne konzolne aplikacije ti je kaki devc++ čisto dovolj. Jaz sem tudi probal VS.NET, pa po pol ure spet vse dol vrgo, ni vredno truda(vsaj dokler delaš v konzoli)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
BigWhale ::
To je platforma katero si si izbral oziroma razvojno orodje. Napisi program v notepadu in ga prevedi s CL.EXE, linkaj z LINK.EXE pa bo precej manj solate... ;)
BigWhale ::
Ze pred prevajanjem ima za 4MB datotek... Ce sem jaz prav razumel.
Drugace pa, najboljsi debuger je printf ;)
Drugace pa, najboljsi debuger je printf ;)
]Fusion[ ::
Oziroma cout Je tudi kul :P
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Različni rezultati testiranja SSD diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (901) | ST-777 |
» | Dev C++ ne zažene .exe datotekeOddelek: Programiranje | 2448 (2107) | eric_cartman |
» | programiranje na srednji šoliOddelek: Šola | 3341 (2530) | i386 |
» | Program za pošiljanje datotek?!Oddelek: Programska oprema | 1534 (1397) | kuvanasarma |
» | [C++] Kateri C++ IDE je najbolj osnoven?Oddelek: Programiranje | 2267 (1712) | sid_dabster |