Forum » Mobilne tehnologije » Bluetooth usb za nokio 6600
Bluetooth usb za nokio 6600
smajli ::
Pozdravljeni!
Mene zanima naslednje: Za telefon Nokia 6600 sem hotel kupiti Bluetooth usb napravico za computer seveda. In ko sem jo že hotu kupt je prodajalec reku, da dela napravica-mislim da od proizvajalca Dongle zelo dobro na vse modele razen na enega ne: Nokio 6600.
Mene zanima, če kdo ve od katerega proizvajalca in kje v ljubljani bi kupu to bluetooth napravico in bi delovala tudi za mojo Nokio 6600???
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Smajli
Mene zanima naslednje: Za telefon Nokia 6600 sem hotel kupiti Bluetooth usb napravico za computer seveda. In ko sem jo že hotu kupt je prodajalec reku, da dela napravica-mislim da od proizvajalca Dongle zelo dobro na vse modele razen na enega ne: Nokio 6600.
Mene zanima, če kdo ve od katerega proizvajalca in kje v ljubljani bi kupu to bluetooth napravico in bi delovala tudi za mojo Nokio 6600???
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Smajli
divx man ::
jest tud uporabljam nokio 6600 in uporablam usb napravo proizvajalca JAHT. in dela tko kot treba! prvo sem neki cajta rabo da sem zgrunto kak stvar deluje ker je zelo slabo oskrbljena z navodili ampak ko sem skužu dela brez težav. Drgač pa mi ni jasno, da če podpira druge nokie zaka ne bi podpiru 6600 tist usb ki si ga hotu kupt. ne rečem če sploh ne podpira nokie sej po mojem uporablja nokia isti bluetooth za vse modele. no se ni važn ta usb si kup ki sem ti ga napisu pa bo vse dobr delal.
LP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zasavje ::
Jaz uporabljem USB Belkin - ne vem če je neka huda kvaliteta sam men dela brez problema. Doseg ima dobrih 10 metrov, prenos je pa zelo hiter.
Jst sem zadovljen.
LP,
Jst sem zadovljen.
LP,
Borut
Goldee ::
Da ne odpiram nove teme:
jaz mam isto USB adapter BELKIN pa Nokio 6600, sam mi jih ne uspe povezat oz. mi v 6600 PC suitu ne najde telefona. Kaj naj nardim? Je mel kdo podobne tezave?
Pa se slikca:
jaz mam isto USB adapter BELKIN pa Nokio 6600, sam mi jih ne uspe povezat oz. mi v 6600 PC suitu ne najde telefona. Kaj naj nardim? Je mel kdo podobne tezave?
Pa se slikca:
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Goldee ::
And Now for Something Completely Different...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nokia 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 2018 (1535) | Goldee |
» | Bluetooth povezava z PCOddelek: Pomoč in nasveti | 2359 (2309) | trpo |
» | MSI Bluetooth Dongle - nemogoče povezat se preko serial portaOddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1203) | |C-erd-o| |
» | Kateri BLUETOOTH usb adapterOddelek: Mobilne tehnologije | 1314 (1234) | |C-erd-o| |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4259 (3696) | Gandalfar |