Forum » Zvok in slika » branje sej
branje sej
piko2002 ::
Hojla
sem prijavu KISS 1000. Špila dobr, žal sem najdu tud film Spiderman 2, kjer mi lepo napiše da kodeka OPL ne podpira, mam pa še en problem.
Na DVD sem zapeku film, podnapisov (SLO) pa takrat še ni bilo. SEdaj, ko pa so in sem jih zapeku, tko k treba, jih pa na DVD ne najde. Izpiše no subtitles. Ali je možn, da ti playerji podpirajo samo eno (prvo) sejo, tako kot so pred davnimi časi to delali CDromi?
A ma kdo kej izkušenj s tega področja?
sicer ste pa carji, kar se softwera tiče.
piko
sem prijavu KISS 1000. Špila dobr, žal sem najdu tud film Spiderman 2, kjer mi lepo napiše da kodeka OPL ne podpira, mam pa še en problem.
Na DVD sem zapeku film, podnapisov (SLO) pa takrat še ni bilo. SEdaj, ko pa so in sem jih zapeku, tko k treba, jih pa na DVD ne najde. Izpiše no subtitles. Ali je možn, da ti playerji podpirajo samo eno (prvo) sejo, tako kot so pred davnimi časi to delali CDromi?
A ma kdo kej izkušenj s tega področja?
sicer ste pa carji, kar se softwera tiče.
piko
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz CD-iso image na DVD-iso image?Oddelek: Operacijski sistemi | 1093 (887) | jackorsen88 |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3232 (2721) | largie |
» | Nec ND-2500A v 2510Oddelek: Strojna oprema | 1513 (1182) | borut1 |
» | sonydvd - video na posnetih dvdjihOddelek: Zvok in slika | 1091 (974) | Brainstorm |
» | Pretvorba DIVX v KVCD-kako zapečt z dvd pekačemOddelek: Zvok in slika | 1578 (1499) | CaqKa |