Forum » Loža » Prihodnost!!! AMD in/ali INTEL???
Prihodnost!!! AMD in/ali INTEL???
whatson ::
Kaj menite, kdo bo v nadaljnih letih winner dvoboja AMD vs. Intel... Jaz menim da AMD... sicer pa tudi Intel zna presenetiti
Ne izkljucujem tudi moznosti da se "boja" udelezi tudi kaksen drugi proizvajalec...
Ne izkljucujem tudi moznosti da se "boja" udelezi tudi kaksen drugi proizvajalec...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
- zaklenilo: zee ()
OrlyTM ::
Jaz sem prepričan da ma Intel še vedno veliko zaloge in znanja in zna še kako zmešati štrene trenutno res malo vodilnemu AMD-ju.
P4 bo še močno pokazal zobe ... v bistvu jih je že, samo še ceno morjo spustit :)))
lp
OrlyTM
P4 bo še močno pokazal zobe ... v bistvu jih je že, samo še ceno morjo spustit :)))
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Quickbeam ::
hehe ja bomo videli kaj zmore p4 ko začnejo procesorje v 0.13 mikronski tehnologiji ven metat
luni ::
zaenkrat se ni vidne konkurence... Cyrix/VIA bota mogoce kaj uspela z Ezro, samo dvomim
Transmeta ma cist druge cilje
Edino ce se kaka Nvidia pojavi
Transmeta ma cist druge cilje
Edino ce se kaka Nvidia pojavi
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katere procesorje ste že imeli (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8526 (7420) | H3ro1n |
» | Kateri procesor imate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8459 (5860) | GamingFish |
» | AMD zapušča megaherceOddelek: Novice / Procesorji | 1894 (1894) | undefined |
» | Intel bo preganjal AMD vse do grobaOddelek: Novice / Procesorji | 1992 (1992) | einstein2 |
» | A je Intel že v nevarnih vodah?Oddelek: Loža | 1859 (1496) | Freak |