» »

Notebook in batarije!!!

Notebook in batarije!!!

sonyboy ::

Zdravo!!! Rabil bi nasvet!!! Kupujem notebooka in ker vidim, da se tudi rabljene dobre dobit, sam pri večini ni batarije ali pa ta ne deluje. Zdaj pa me zanima, če kdo ve kje bi lahko kupil nove batarije tudi za malo starejše prenosnike tam okrog 2 leti in če ve kdo približno kakšne so cene!!! Oz ali se splača kupit novo batarijo ali je boljše kar takega kupit z batarijo vred???

Hvala za vsako pomoč!!!
SonyBoy

BluPhenix ::

Lahko odpreš baterijo od notebooka, pogledaš kakšni akumulatorji so noter, kličeš v Delko, naročiš podobne akumulatorje (glavno je, da so za isto napetost, in istih dimenzij, če imajo več mAh ni panike) in jiz zamenjaš v tvoji enoti.

Lepo zapreš in imaš glanc novo baterijo za manj kot je originalna. Seveda, če imaš vsaj malo žilice za take stvari.

sonyboy ::

Zdravo!!!

hvala BluPhenix na to sploh nism pomislil se vidi, da še nism imel notebooka :) a ti si že to delal? Je zlo zakomplicirano??? Hvala ua odg!!
SonyBoy

TribesMan ::

Akumulatorje ti delko obnovi, samo ce so NiMH... Li-Ion akumulatorjev ne obnavljajo... in ker vecina laptopov (razen kaksnih predpotopnih) uporabljajo Li-Ion, tak nacin obnove odpade.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

droid ::

bluphenix jas sem bil v delkotu mu pokazal kakšni akumulatorji so not in me je rekel da nebo nič ker je baterija lion in to ni kar tako

BluPhenix ::

Aha, no pa tako, sicer pa nisem mislil, da bi akumulatorje obnoili, ampak da daš druge nove noter. SIcer pa obstajajo tudi Li-ion polnilni akumulatorji, se ti splača malo pogledat po trgovinah.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sončne celice + regulator napetosti

Oddelek: Pomoč in nasveti
334335 (2003) Silici
»

Kje nabaviti poceni Li-Ion akuje ?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
213612 (3264) Boeing
»