Forum » Strojna oprema » Vec kot 4,7 GB DVD?
Vec kot 4,7 GB DVD?
Blazs ::
Zanima me kaksni so ti DVDji, ki imajo posnetih vec kot 4,7 GB podatkov? Npr. veliko filmov na dvdjih je vecjih od 4,7GB.
Hvala!
Hvala!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Mavrik ::
Quikee: Saj na 4.7 GB DVD gre gor samo kakih 4.4 GB podatkov če nisi opazo . Odvisno kere enote vzameš. Je pa res da ni popolnoma 2x toliko.
In mediji so zaenkrat še dragi in rabiš dual-layer pekač (kerikoli novi tam od NEC 2510 bi moral biti).
In mediji so zaenkrat še dragi in rabiš dual-layer pekač (kerikoli novi tam od NEC 2510 bi moral biti).
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Quikee ::
Sej vem to LOL... samo je Blazs uporabil 4,7 GB... tak da sem potem jaz tudi enote temu prilagodil :) Samo na DL gre gor 8,5 GB... oz. kaksnih 7,9 GiB ali 8106 MiB ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Quikee ()
GTi ::
Jaz imam npr. DL NEC pečko/enoto pa DL medija sploh (še) ne pogrešam, ker uporabljam en fajn program DVD SHRINK in v njem odstranim odvečne podnapise, jezike/govor ter potem zapečem v ~60-70% kvaliteti kar mi čisto zadostuje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako zapeči 4.8gb podatkov na dvd??Oddelek: Programska oprema | 1260 (975) | jerneju |
» | Kje in katere dvoslojne DVD-R (8,5 GB) medije kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1470 (1205) | Pithlit |
» | Resnice in laži o DVD+-R - jihOddelek: Pomoč in nasveti | 1833 (1416) | Quikee |
» | Gigabajt na gigabajtOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2667 (2667) | Dr_M |
» | Modri laserji za DVDOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2430 (2430) | CaqKa |