Forum » Operacijski sistemi » Neviden kurzor v win2000
Neviden kurzor v win2000
pierch ::
Pozdravljeni!
Imam problem z miškinim kazalcem v win2000. Namreč nad bilokaterim textfieldom je kurzor neviden! Primer: v wordu,nad tem textfiledom,... Zelo je moteče ko poskušaš potem skočiti z miško na določeno mesto v besedilu ali programski kodi!
Instaliral sem najnovejse driverje (mouseware), pregledal vse nastavitve za miškine kazalce, probal z večimi miškinimi kazalci, nič uspeha!
Tudi ko izklopim opcijo "enable pointer shadow" pa popolnoma zgine!
Če ima kdo kakšno idejo naj prosim pove!
LP
Imam problem z miškinim kazalcem v win2000. Namreč nad bilokaterim textfieldom je kurzor neviden! Primer: v wordu,nad tem textfiledom,... Zelo je moteče ko poskušaš potem skočiti z miško na določeno mesto v besedilu ali programski kodi!
Instaliral sem najnovejse driverje (mouseware), pregledal vse nastavitve za miškine kazalce, probal z večimi miškinimi kazalci, nič uspeha!
Tudi ko izklopim opcijo "enable pointer shadow" pa popolnoma zgine!
Če ima kdo kakšno idejo naj prosim pove!
LP
Pierch
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izginila so mi okna v opravilni vrsticiOddelek: Pomoč in nasveti | 1064 (918) | fosil |
» | pravokotnik pod miškinim kazalcemOddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (864) | mikkelle |
» | Prikaz polja ob kazalcu, kadar gre kazalec čez besedo/slikoOddelek: Izdelava spletišč | 1025 (940) | Road Runner |
» | UtripanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 841 (758) | jancko |
» | PravilaOddelek: Novice / Obvestila | 1674 (1674) | Ziga Dolhar |