Forum » Pomoč in nasveti » Težave!! (Grafična kartica ati r9200,...)
Težave!! (Grafična kartica ati r9200,...)
Fly.MaCh!nE ::
računalnik mam na novo 4 mesece, vse dela sam grafično zaznava kot 9200se namesto sam 9200
in seveda potem tudi ne dela, v namizju je ok, pa za filme gledat tut , kkr pa grem igrat že kake nezahtavne igre mi vse zmrzne. pol pa sam napiše da ni mogl tk hitr delat..
no če kdo kj ve nj se raspiše(sm že pa nanov naložu enih 6 drajverjev pa ne dela )
pa če še kdo ve v čem je fora da mi zaznava nek SISTEM IDLE PROCES ki ga izvaja system pa ga nemorm odstranit??
in seveda potem tudi ne dela, v namizju je ok, pa za filme gledat tut , kkr pa grem igrat že kake nezahtavne igre mi vse zmrzne. pol pa sam napiše da ni mogl tk hitr delat..
no če kdo kj ve nj se raspiše(sm že pa nanov naložu enih 6 drajverjev pa ne dela )
pa če še kdo ve v čem je fora da mi zaznava nek SISTEM IDLE PROCES ki ga izvaja system pa ga nemorm odstranit??
fora je da mi tist sistemski nedejavnik zavzame 99 % cpuja kar ni zlo fajn ker vse dela full počasnej
bradek ::
Samo v gugla sm napisal:
http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/System%20Idle%20Process/
Jaz bi ti vzel racunalnik.
http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/System%20Idle%20Process/
Jaz bi ti vzel racunalnik.
SavoKovac ::
>>vse dela sam grafično zaznava kot 9200se namesto sam 9200
Pred namestitvijo novih (najbolje z www.ati.com) gonilnikov poskušaj odstraniti stare.
Pred namestitvijo novih (najbolje z www.ati.com) gonilnikov poskušaj odstraniti stare.
bom probu še dons nanov dl drajve pol bom pa vidu če bo delal , sam tu sm že vlkrat probu pa ni delal no bom probu pol pa bo kar bo
cekr ::
Si naložil sistemske gonilnike... AGP...?
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Azrael ::
Ali si 100%, da je tvoj Radeon res 9200 ne SE ? Driverji navadno ne lažejo.
Poglej na račun in če je pri opisu grafike nekaj v tem stilu: 64bit ali črka V, potem imaš SE varianto. Če grafa nima DVI priključka, potem je 99.99% tudi SE.
Če lahko odpreš PC, poglej oznake na grafiki in potem uporabi Google in boš vedel kaj imaš.
Lahko so ti v trgovini podtaknili SE namesto polne verzije (po tvojih vprašanjih sklepam, da si kupil komplet PC in ne po komponentah).
LP, Azrael
Poglej na račun in če je pri opisu grafike nekaj v tem stilu: 64bit ali črka V, potem imaš SE varianto. Če grafa nima DVI priključka, potem je 99.99% tudi SE.
Če lahko odpreš PC, poglej oznake na grafiki in potem uporabi Google in boš vedel kaj imaš.
Lahko so ti v trgovini podtaknili SE namesto polne verzije (po tvojih vprašanjih sklepam, da si kupil komplet PC in ne po komponentah).
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
DominusSLO ::
Ni neke hude razlike med se in navadno verzijo(problem je tisti 9200 spredaj), bojim pa se da so spet imeli enega idealnega kandidata za nategnit v trgovini....
Poročaj nam kje, kdo....(ko se prepričaš o se)
LP
Poročaj nam kje, kdo....(ko se prepričaš o se)
LP
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
zihr je 9200 k sm gledu na netu, pa dvi vhod ma zadi, pa še pr enmu sm gledu kk zgleda 9200se.....
nism kupu v trgovini, ampak mi ceu comp sestau sosed, tk da me ni nategnu, pol sm šou k nemu pa sma vse preverla če bi ga slučajn res nategnal v trgovini-ga niso
pol me je pa raspizdl, pa sm formatiru disk pa winse dau nonov, madtem ku je delal sm šou k kolegu k mi je dau drajverje k si je pred 3dnem kupu novo pa sm zagnau in glej...... najdl mi je grafo 9200 brez kakih dodatkov in zdj mi lepo vse dela!!!!!!
nism kupu v trgovini, ampak mi ceu comp sestau sosed, tk da me ni nategnu, pol sm šou k nemu pa sma vse preverla če bi ga slučajn res nategnal v trgovini-ga niso
pol me je pa raspizdl, pa sm formatiru disk pa winse dau nonov, madtem ku je delal sm šou k kolegu k mi je dau drajverje k si je pred 3dnem kupu novo pa sm zagnau in glej...... najdl mi je grafo 9200 brez kakih dodatkov in zdj mi lepo vse dela!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odstraniti smss.exe???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1655) | BladE_ |
⊘ | Sistemski nedejavnik!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3508 (3127) | OmegaBlue |
» | nea najdemOddelek: Pomoč in nasveti | 1413 (1283) | Dead_Eye |
» | CSRSS.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 1801 (1767) | Pujcek |
» | istsvc.exe procesOddelek: Omrežja in internet | 920 (843) | OmegaBlue |