» »

gf4 mx440se BIOS

gf4 mx440se BIOS

`SanDMaN` ::

Imam grd problem....sem dobil eno MANLI GF4 MX440SE 64Mb grafično, ki ji je kolega naredil flash BIOSa. Oz. to je hotel narediti, rezultatov žal ni bilo, ker je flashal gor BIOS od sam bog ve česa. No, kartico dostavi meni in izjavi naj usposobim. Problem je v tem, da me je ob vprašanju, kje ima kopijo starega BIOSa, nekako tako pogledal8-O, saj na strani, kjer se je on "naučil" flashanja, kopija baje ni bila omenjena . Zdaj že cel dan/noč surfam in iščem to čudo od BIOSa. Kartica ima namreč 128kb eeprom, vse ostale GF4 kartice s katerimi sem imel opravka do sedaj, so imele 64kb. Tudi na netu so same 64kb datoteke gor.
Zanima me torej, če kdo ve kje najti tak BIOS oz. še lepše, če ga kdo ima. Ali pa najlepše, če ima kdo celo isto kartico doma, pa ma poleg tega še 5 minut časa, bi bilo super, če mi lahko naredi kopijo BIOSa in mi pošlje na email. Kartica je že omenjena MANLI GeForce4 MX440SE/64Mb RAM....eeprom je NexFlash NX29F010-55pl(128kb), BIOS na njem pa ML3034022, M44S/64M, 6800. Že zdaj vsa čast in slava morebitnemu junaku:D .
Upam, da ima kdo rešitev za to sranje, ker meni že malo živci pešajo...bo kolega dobil nazaj okrasek za v *** vtaknit, namesto popravljene grafe, se mi zdi:|

P.S. Sem pisal tudi tech supportu od firme Manli(to je pravo čudo of firme se mi zdi, majo že stran bol tako, da se ti oči zarosijo, ko jo vidiš), pa so rekli, da ne morejo oz. nočejo posredovati BIOSa od njihovih grafičnih kartic navadnim smrtnikom, tako da ta možnost odpade;((

e-mail: danch@email.si
Rodili smo se utrujeni in živimo, da počivamo!

Sami ::

Ni nujno, da jo flashas z Manli original BIOS-om, lahko daš tud kak drug BIOS. Na tej strani najdeš BIOS za GF4 MX440 in MX440SE. Flashaj jo v MX440SE in navij na frekvence čistokrvne MX440 in če bo delovala brez artefaktov jo lahko flashas v čistokrvno GeForce4 MX4408-)
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

`SanDMaN` ::

S te strani sem tudi sam ponavadi downloadal... Ampak problem je v tem, da so tam vsi fajli 64Mb, na kartici pa je 128kb!! Če hočem flashati s tem, mi program napiše, da se velikosti ciljne in izvorne datoteke ne ujemata in ne snema nič. Sicer pa nasploh ne vem kako čudo od eeproma je na tej kartici, saj ga nvflash sploh ne prepozna(dela edino z uniflash-em).;(
Rodili smo se utrujeni in živimo, da počivamo!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19020633 (13698) Janac
»

PCI vodilo (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
624912 (4132) gavro
»

Flešanje gf4 420??? (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
634012 (3269) Keki
»

Kje dobiti poceni trgovino?