Forum » Loža » Kolk se poznate?
Kolk se poznate?
ahac ::
Ej, kolk se kej poznate med sabo?
Mislm tko v real life.
Recimo, ko sem jest prvič prišel na slo-tech nisem nobenga poznal. Zdej pa poznam ene par folka.
Mislm tko v real life.
Recimo, ko sem jest prvič prišel na slo-tech nisem nobenga poznal. Zdej pa poznam ene par folka.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Sergio ::
o, ja, osebno poznam kar dosti ljudi... recimo, da 50...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
TESKAn ::
Hm...kar dost, ko pomislim...kar dost...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Nemelk ::
hm, jst ne poznam nobenga, AMPAK ... tut vi mene ne poznate :)
p.s. ... hm (2) to ni OK
p.s. ... hm (2) to ni OK
Nemelk ™
Jebiveter ::
Odvisno kaj gleds pod osebno. Ce mislis osebno tko frendi v vsakom danu, jih poznam 3, ce pa mislis to kot koliko sem jih ze srecal osebo, potem pa nekje 25+ (sej ne vem kolko jih je blo v Portorozu!)
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Binji ::
Osebnu nejsm srecal se nobenga, znacaj pa poznam od ene 5, 6 ljudi. Kdaj bo naslednji meeting?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Tomi ::
Poznam jetija, posredno Avengerja, poleg tega sem pa v živo srečal še Trillian. Pa poznam še Bungeeja..
Pa sedaj moram še enemu dati mrežice za ventilatorje, torej bom srečal še njega.
Pa sedaj moram še enemu dati mrežice za ventilatorje, torej bom srečal še njega.
metrodusa.blogspot.com
Medved ::
najbolš je nobenga ne poznat - to je internet - in ni štos v tem da spoznavaš ljudi (čeprav obstajajo posebne strani za stike hehe ali tud chati razni - slo -chat npr.), kako pa lahko spoznaš ceu svet??? hehe
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
Yohan del Sud ::
Na cesti bi prepoznal (če bi orenk pogledu) mogoče ene 10 osebkov (orlya, požarja (BTW, a je še zmeri nacivilnem?), thomasa, killerja, serđota, lunija, j-ja, mogoče tudi ASHa, tinko in goddes) pa mogoče še koga. Nekaj jih poznam tudi poslovno, četudi še nikogar videl v živo...
PaJo ::
Hm, kolko folka poznam, osebno vecji del slo-tech team pa se par polek, recimo torej enih 15
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Voranz ::
Pazi tole, poznam recimo ene 100 ljudi, ki jih poznajo naslednjih 100 ljudi in le ti ene 100 ljudi ... itd., se pravi lahko v bistvu pridem v kontakt z vsemi nadaljnimi - ce vse skupaj povzamem poznam full ljudi.
Ciao !
Ciao !
Daedalus ::
poznam nobenga
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Liker ::
Hmmmm.....
Poznam večino Big Kahun (vsaj mislm da), pa še nekaj plebejcev, torej ene 10 ljudi iz ST-ja
Poznam večino Big Kahun (vsaj mislm da), pa še nekaj plebejcev, torej ene 10 ljudi iz ST-ja
Avenger ::
Jetija, Aggressorja, Teskana, BigFoota... hm.. pol se pa konča
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Tomi ::
Pa pozabil sem seveda, da poznam še Kuzifixa.
Avenger: glede one kolegice, če je slučajno nisi naše, poglej na to stran.
Avenger: glede one kolegice, če je slučajno nisi naše, poglej na to stran.
metrodusa.blogspot.com
jeti ::
Sergiota, Tomija, TESKAn-a, Avengerja, BigFoota, Hudycza, Aggressorja, kuzifixa, trillian.
9 ljudi.
gotovo še nekam mojih sošolcev s faxa, ampak ne vem, kakšne nicke majo (vem pa, da hodijo na slo-tech...ne vem pa, če tudi pišejo tle gor)
9 ljudi.
gotovo še nekam mojih sošolcev s faxa, ampak ne vem, kakšne nicke majo (vem pa, da hodijo na slo-tech...ne vem pa, če tudi pišejo tle gor)
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
Včasih je bil http://come.to/jeti
ziga7 ::
poznani: Sergio, PrimozX, Mate(TOG), jeti, KleDo...
zihr jih je tle se ene 10 takih, ki jih poznam, samo ne vem da bi carali na vasih straneh.
S Spostavanjem
Nejc
zihr jih je tle se ene 10 takih, ki jih poznam, samo ne vem da bi carali na vasih straneh.
S Spostavanjem
Nejc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prijatelji na FacebookuOddelek: Loža | 6522 (5236) | čakajoči |
» | Ona - on - mi daš številko? ;) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10284 (6476) | vrtnyka |
» | Slo-Tech (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5025 (3898) | upirna |
» | Pozor! Igra vsebuje "nasilen" tekst...Oddelek: Novice / Igre | 2362 (2362) | ragnarock |
» | Razmerja čez tipkovnico (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4220 (3346) | Ziga Dolhar |