» »

Ena stara igra ...

Ena stara igra ...

donald ::

Se kdo spomni igre kateri se reče Supa ali Suppa? Nisem prepričan, ampak vem, da sem jo kot otrok zelo rad igral. V bistvu je neka mešanica med pacmanom pa to. imaš tako kroglico (kot pacman) ki žre vse pred sabo ampak so leveli veliko lepši in je več zank pa teh stvari. kot sem že povedal je osebek rdeč ozadje je pa tako zeleno, vmes pa se pojavljajo tudi računalniške diskete in take reči. res čudovita igra ... to je pa kakih deset let že nazaj ...

Se kdo spomni? Google mi noče pomagati nič :(

McWolf ::

Jaaaaaaaaaaa :)) . Se spomnem. Naslov igrce je Supaplex. Pa levelov je u PM 8-O . Pa neka huda muska je bla zrawn na PC Speakerju >:D
Go tell it on the mountains!

Matev ::

Sem to igro na P466 skušal zagnati a je na win98 delovala prehitro na WINXP pa sploh ne.

na žalost ker igra je bila res dobra
škarje in elektrika in kugle pred katerimi si bežal ... ah ti stari dobri časi ko so bile igre še takšne

BaRtMaN ::

Uporabiš DOSBox, open-source emulator, kjer lahko štimaš hitrost navideznega procesorja.

o tem bom resno razmislil
igra je vsekakor vredna tega

[_MW_] ::

vreji je toti spil ja...se ga mam na cdju neki :D
DONT drink And drive just smoke and fly!!!! ...fly fuckin HiGH

Avenger ::

Jaz sem bil pa potem, ko sem ga spet pognal (~10 let), mal razočaran... oči so se mi spremenile. :D
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Bob Rock ::

JA, sej to je to....js sploh nocem igrat vec starih spilov, zato, da jih mam v glavi kot vredu. Sn se zajebal z Bubble Bubble iz Commodore 64. Cele dneve sn igral to, ko sn nehal uporabljat Commodore, sn mel skoz v glavi, kak je to dober spil, pol sn pa bil pred kakimi trmi leti pr kolegu, pa sn vidu, da je se mel komodora, sma "nastelala glavo :) " pol pa ogromno razocaranje :(. Takrat sn se odlocu,da tega ne bom vec delal. :)

point well taken

enako se je meni zgodilo z super budokan grafiko

mojsterleo ::

Jaz sem bil pa potem, ko sem ga spet pognal (~10 let), mal razočaran... oči so se mi spremenile. :D

>Verjetno se niso spremenile oči, ampak povečali monitorji8-O!

Verjetno je to mislil metaforično.

Tear_DR0P ::

Jst pa še igram stare igre prek emulatorjev, pa tist kar mi je blo že včasih ušeč mi je še zdej. Sam jst sm bol na igralnost mahnjen kot pa na grafiko.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

simpatija ::

Bom pa še jaz za eno igro vprašala. Vem, da je pacman, samo noben od teh, ki se jih zdaj da dobit na spletu. Če se prav spomnim, je bil ime exe fajla e-pacman (e_pacman?). Bil je rumen, uni duhci pa so bli vsak svoje barve, pol pa če si pobral različne "bonuse" so se spremenili, al si pa ti dobil kakšno "super moč". (So zmrznili, lahko si jih pojedel - so bli modri, pa dobil si dodatna življenja, pa neke dvobarvne srčke, ki ne vem za kaj so bili, si lahko pobral, pa bili so plusi in minusi za v višji ali pa nižji nivo.) Pa full levelov.
Upam, da se kdo spomni in mi najde tega konkretnega pacmana.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stare igre, ki ste jih igrali (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
7822080 (18433) BorutO
»

Nova anketa: igranje starih iger (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
5210472 (8956) R33D3M33R
»

igre za malo mlajše?

215364 (4998) ffka
»

iščem igro

171572 (1113) sid911
»

naj stara špila (strani: 1 2 3 )