Forum » Zvok in slika » Radeon za resno delo [ali je boljši GF]?
Radeon za resno delo [ali je boljši GF]?
bastadu ::
Zanima me, kako se obnesejo ATIjevi Radeoni v resnem delu, s 3D programi (3DSMAX, Pro/E...) in v 2D programih (ACAD...), v konkretnem primeru mislim, če ima kdo Radeona 64MB DDR VIVO. Kakšna je podpora OpenGLu. V testu tega nisem nikjer zasledil, testirano je samo v igrah in testnih programih
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
- spremenilo: bastadu ()
morphling1 ::
Jaz dobim cez dober teden iz Amerike Radeona ddr, potem ti bom pa iz prve roke povedal kako se obnasa v proE ter w2k , trenutno mi mx dela kot po maslu imam pa en kar kompliciran asembly (orodje za brizganje plastike) , res pa je da imam tudi zelo hud proc. TB 1560 . Sicer pa imajo na nasem faksu (FS) v laboratoriju masine PII 450 ter Ati rage 128 graficnimi in moram reci da so cisto dobro delale z proE
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
morphling1 ::
Ljubljana
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
fiki ::
Atijeve kartice se slabše obnesejo kot pa Gforsi še MX je bolš od vseh atijevih - seveda govorim za profesionalne opengl programe
siki
Pol bi morala biti YUAN 600S GF2PRO 64MB DDR TVOUT (ki jo imajo pri Mlacomu) boljša od Radeona, ki je za 20kSIT dražji? Sam kaj je to zaena firma Yuan? Nisem še čul zanjo. A ma kdo to kartico? Kako se obnese (zanima me predvsem v grafičnih 2D/3D programih)?
Na Yuanovi uradni strani sploh nekjer nisem zasledil PRO verzije 600S kartice z GF2 čipom, ampak samo GTS, kot najnovejšo. To je malo čudno, se vam ne zdi?
YiMMi ::
Ja cena te kartice z tv-out je okrog 45 cukov...meni se zdi to malo sumljiva cena....mogli bi jo tu na slo-techu stestirat....me prav zanimajo rezultati?
-------------------------------------------------------------
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konstrukterski programiOddelek: Programska oprema | 7226 (4812) | Machete |
» | Pomoč pri sestavi novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2979 (1085) | fox3 |
» | Računalnik za arhitektaOddelek: Kaj kupiti | 2757 (2038) | suntrace1 |
» | Graficna za CAD in 3D programeOddelek: Kaj kupiti | 1699 (1534) | Witboy |
» | Kera grafična je bolš?Oddelek: Kaj kupiti | 2864 (2258) | _Mortal_ |