Novice » Grafične kartice » 3D Mark 2003
Tarzan ::
Kuglvinkl, sej je v redu, sem se pomiril ;)
da še tukej prilepm moj rezultat; 225 točk na Epox 8RDA+ FSB 210MHz, athlon XP 2430MHz in seveda Athlon 64 DDR VIVO maximum possible overclock z Rage 3D tweakom (več se ne da, ker je zaklenjen program).
Not bad kaj? Glede na to, da mi sam uni avijoni delajo, drugo pa ne . Aja Avijone bi lahk clo špilal, se skor ne zatikajo
da še tukej prilepm moj rezultat; 225 točk na Epox 8RDA+ FSB 210MHz, athlon XP 2430MHz in seveda Athlon 64 DDR VIVO maximum possible overclock z Rage 3D tweakom (več se ne da, ker je zaklenjen program).
Not bad kaj? Glede na to, da mi sam uni avijoni delajo, drugo pa ne . Aja Avijone bi lahk clo špilal, se skor ne zatikajo
zile ::
Tarzan kwa lajaš . Preber faq od 3d tweaka. V registru si lahko nastaviš 1Ghz vpu in ram . In pol nimaš meje pri 360MHz.
Totscha ::
Prebrobal vse mozne mirrorje. Vsi zabasani.
Tko, da mi je zdaj ostal samo eMule na katerem je dons ocitno dan pijavk, ker mi vleče od 1-3kBps, če sploh. Podn v glavnem.
Tko, da mi je zdaj ostal samo eMule na katerem je dons ocitno dan pijavk, ker mi vleče od 1-3kBps, če sploh. Podn v glavnem.
|CyGNUS-x ::
skoda da je tako velik
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diagnosticno orodje za graficno karticoOddelek: Strojna oprema | 790 (661) | SimplTech |
» | Rabim programe!!!Oddelek: Programska oprema | 1074 (876) | Denis15 |
» | Vabilo k sooblikovanju "Preberi me!"Oddelek: Navijanje | 2231 (1880) | pop |
» | R300 prvi z 128-bitnimi barvamiOddelek: Novice / Grafične kartice | 2234 (2234) | coderock |
» | VAŠ 3D Mark test 2000/2001Oddelek: Strojna oprema | 1365 (1069) | Neo32 |