» »

Drugi krog glasovanja...

Drugi krog glasovanja...

Jaz - Ker sem po naravi len osebek (kar ste mi tako velikodušno priznali v nedavni anketi), bom kar skopiral tekst z glavne strani Natečaja/Glasovanja za naše majčke:

Pred vami je drugi krog glasovanja za Slo-Tech majčke. Sprva nismo mislili, da bo kaj takšnega sploh potrebno, toda očitno ste bili enakega mnenja kot mi: vse majce so odlične in med njimi je težko izbirati. Razlike med vodilnimi so namreč bile izredno majhne (po par %)... Tako smo se odločili še enkrat ponuditi na glasovanje 5 majic, ki so dosegle največ glasov (v tem vrstnem redu so tudi postavljene). Upamo, da se boste sedaj bolj odločno izrazili, drugače se zna to zavleči v nedogled :).

8 komentarjev

servo ::

kaj pa napisi (ker je izbran)?

Paramedic ::

Ja, napise ste pol že izbrali? A je 100% geek zmagu :D?

OldSkul ::

sex,drogs and overcloking je sigurno zmagal>:D

Tjulenj ::

sadarj79: upam da ne, ker sem proti drogam pa takega napisa nebi nosil

--Switch-- ::

Meni pa se zdi da sploh teh majčk folk sploh ni hotu glasovat(Ne me narobe razumet-Beri naprej.).Pomojem se jihje veliko zmotilo saj so hoteli glasovati npr. eno majčko pa je bil napis glasuj nad njo pa so ga kr pritisnli pa niso pomojem niti vedli da so glasovali za eno drugo majčko ki pa je bla nad to ki so jo hoteli oni.Jst sem se tudi kmalu zafrknil ampak sem vseeno glasoval za 4. majco na tej lestvici v drugem krogu.

DeathMaster ::

Kaj pa tisti, ki nismo upali glasovat.;( Povezava za glasovanje vedno vže na prvo stran Slo-techa. Povejte Primožu, da naj se zmiga mal in popravi tole povezavo.;((

Izak ::

DeathMaster za glasovanje moraš bit prijavljen! :D

Ram_z ::

Mah meni te majcke v drugem krogu lih niso kej prevec vsec,vendar sem vseeno glasoval za zame najboljso. Zal mi je dedino ker ni prisla vd rugi krog majcka ki je imela zobato ovcno se mi zdi na zadnji strani majcke. ce bi se dalo dubit sliko tiste majcke si jo bom sam stiskal.:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Verodostojnost nagradne igre "Mi smo družina" na Radio Center ?

Oddelek: Omrežja in internet
112661 (2173) space_monkey
»

Drugi krog glasovanja...

Oddelek: Novice / Obvestila
81770 (1770) --Switch--
»

Natečaj za majce

Oddelek: Novice / Obvestila
112017 (2017) Elemen_T
»

Glasovanje

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
291908 (1908) einstein2
»

Malo pozno, ampak Oskarji 2000 so tu

Oddelek: Novice / Obvestila
51798 (1798) undefined

Več podobnih tem