Forum » Igre » Wolfenstein 3D - Kdo ima vse epizode?
Wolfenstein 3D - Kdo ima vse epizode?
McSpike ::
Ma kdo ostale epizode Wolf 3D? Mam samo demo kjer je samo prva.
Eh ja sem nekje na netu najdu ta špil in zdej me nostalgija daje na dobre stare srednješolske dni, ko smo ga vsi nažigali. Prvo epizodo obrnil še pred kosilom in željan še ostalih vas prosim za pomoč
Eh ja sem nekje na netu najdu ta špil in zdej me nostalgija daje na dobre stare srednješolske dni, ko smo ga vsi nažigali. Prvo epizodo obrnil še pred kosilom in željan še ostalih vas prosim za pomoč
tropinovec ::
hehe, povej mi mail ti bom kar po njem poslal v ARJ obliki (1.4 MB) wolfensteina 3d - cela verzija!
pa še zastonj bo...
pa še zastonj bo...
Dami ::
Dej še men plis. A ma še kdo mogoče 2. del: Spear of destiny?? Tega namreč nism končal, pa bi rad še enkrat probau
Mail
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
TheHijacker ::
Tole ravno ni Warez ampak Old oziroma AbandonWarez, tako da upam mi ne bo nihče zameri ko bom dal tale link. Tu bote sigurno našli premnogo staro igro ob kateri bote lahko obujali spomine.
Wolfenstain je pa res legenda, čeprav sem sam raje igral Spear of Destiny, ker je malce daljša. Pa še eno tudi zelo priporočam Rise of The Triad(ROTT), ki je za moje pojma ena najboljših starih iger ala Doom. Še po mreži smo jo lahko igrali.
Wolfenstain je pa res legenda, čeprav sem sam raje igral Spear of Destiny, ker je malce daljša. Pa še eno tudi zelo priporočam Rise of The Triad(ROTT), ki je za moje pojma ena najboljših starih iger ala Doom. Še po mreži smo jo lahko igrali.
http://www.google.si
OldSkul ::
Jaz imam wolfenstaina še na tastarmu rač. in sem na prvi stopnji premagal bosa celo brez kod!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Destiny 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 46573 (2668) | clio24v |
» | Oldies goldies (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11606 (2008) | blabling2 |
» | Wolfenstein: Youngblood (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 15108 (10779) | PH03N1X |
» | Kdo je bil prej?Oddelek: Igre | 1692 (1482) | Quake |