Forum » Loža » kozmik blu: ali ja ali ne...
kozmik blu: ali ja ali ne...
DoBri ::
barvam si lâse...pa vas sprašujem draga publika, al nej si pobarvam na kozmik blu, usrano rdečo, pariško zeleno, sosedovo rumeno al kr na kozmik blu ostanem?
Več nas je, manj nas ni.
Justy ::
DoBri zakaj si se en topic naredu, ko pa ze mamo topic o barvanu laseh, kjer je glavna maskerka ursula in jo raje tam vprasaj.
Kot sem ze v enem topicu napisu, taki topici ki se ponavljajo sux, zato daj malo studiraj v bodoce...preden naredis kak topic...
Kot sem ze v enem topicu napisu, taki topici ki se ponavljajo sux, zato daj malo studiraj v bodoce...preden naredis kak topic...
EASYdoor ::
clovek bi rad se eno zvezdico
zdej se pa naj ta topic konca -> barva las
zdej se pa naj ta topic konca -> barva las
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
Justy ::
DoBri sej nism hotu bit, ce si me tako razumel pikolovski, samo pravim, da ce se bomo vsi mal potrudil bo ta forum lepo prebirat, medtem ko ob prevec podobnih topikih zgubi zanimivost...
luni ::
meni se zdi, da je zaenkrat se kr v redu... ce pa se bo zacela poplava brezveznih, zvezdolovnih topicov pa bom ze poskrbel za to... zdaj pa vam tud ni treba panicarti, da morete met zelo tehten razlog za kaki topic, saj je to navsezadnje loza, ampak kot pravim ne pisat res res glupih topicov
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hack slo-techaOddelek: Slo-Tech | 1916 (1440) | perci |
» | ????? kvaOddelek: Loža | 1466 (1076) | Mr-KONJ |
» | dovoljeno?Oddelek: Slo-Tech | 1096 (865) | Primoz |
» | za primožaOddelek: Slo-Tech | 1302 (1017) | Kekec |
» | živeli dobri ljudjeOddelek: Loža | 1554 (1291) | jeti |