» »

OCZ Goliath

OCZ Goliath

Frosty Tech - Stran FrostyTech mi danes kar ne da in ne da miru, saj ponuja res pestro paleto testiranih hladilnikov, ki so zelo zanimivi na pogled. Poleg prej omenjenega AVC-jevega primerka so Frostyjevci testirali tudi hladilnik Goliath, ki ga proizvaja podjetje OCZ. Le-to nekateri poznate po grafičnih karticah in hladilnikih. Podjetje je sicer manj znano, kar pa še ne pomeni, da ne znajo narediti kvalitetnih hladilnikov. Goliath je presenetil, vendar že po preizkušeni metodi. Proizvajalec je uporabil kvaliteten baker iz katerega je sestavljen cel hladilnik in slednjega podprl z močnim Deltinim ventilatorjem. To vsekakor ni porok za tiho delovanje, vendar pa ima tak poseg kar precejšen vpliv na zmogljivost. Da pa bi bil hladilnik že za kanček bolj učinkovit, je proizvajalec zbrusil njegovo dno do skoraj popolnega sijaja. To je zadostovalo, da se Goliath uvrsti na tretje mesto Frostyjeve lestvice. Hladilnik bi vam priporočil, vendar pa je tukaj spet vprašanje, če se ga da dobiti pri nas. Cena znaša zmernih 30 $.

2 komentarja

Cako ::

na testirani strani niso testiral marsikaterih hladilnikov, med drugim tud volcano7 čeprav je vzun že neki cajta. No vglavnem tista lestvica je zato bolj simbolična...

slycer ::

Jah, so pač usmerjeni bolj k manj poznanimi rešitvami. Ampak še vedno trdim, da so ena izmed najboljših strani za opisovanje hladilnikov.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evolve (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
10013909 (9411) ahac
»

Prototype 2

Oddelek: Igre
131569 (891) Jst

StarCraft 2 Beta key tekmovanje #2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
684904 (4410) ahac
»

Unreal 2004 problem???

Oddelek: Pomoč in nasveti
5806 (749) dobnik

Več podobnih tem