Forum » Kaj kupiti » Ohišje SEXY in UDOBNO ?
Ohišje SEXY in UDOBNO ?
BaTeMaN ::
Ojla.
Je kje v kaki rač. trgovini v naši pipike, kjer majo lepa ohišja za računalnik in ko šariš po njem si ne polomiš prstov in je dost plazza za par velikih hladilnikov ?
Pa ne mi BIG TOWERJA omenjat...
Lep design, pa noter plazza.
Trenutno mam v v svojem MIDI towerju tako gnečo da bi še sardine bile jezne od zavisti :).
Prosim za trgovino ter naziv ohišja ter ceno.
Hvala za sodelovanje :)
Je kje v kaki rač. trgovini v naši pipike, kjer majo lepa ohišja za računalnik in ko šariš po njem si ne polomiš prstov in je dost plazza za par velikih hladilnikov ?
Pa ne mi BIG TOWERJA omenjat...
Lep design, pa noter plazza.
Trenutno mam v v svojem MIDI towerju tako gnečo da bi še sardine bile jezne od zavisti :).
Prosim za trgovino ter naziv ohišja ter ceno.
Hvala za sodelovanje :)
less then zero
Ma v tem trenutnem midiju je razporeditev napačna... napajalnik pride pred plato, in zakriva procesor, tak da je lahko le defolt ventilator gor... potem pa so preko tega še vsi IDE kabli ker je pač taka nora razporeditev...
jst sem mel isti problem...napajalnik v istem nivoju kot cpu..sploh nisem mogu celyja na adapter in v slot1 dat...pol sem pri pcx-u dubu...majo celo serijo (tud farbo plastike na frontu lahk izbereš)...tako mal višje da je napajalnik višje kot plata in cpu....
ene 8k stanejo....
aja...Bate...če si ti oni Bateman izpred cca 2let...p1166@188 še zmeraj dela:))))
cya
ene 8k stanejo....
aja...Bate...če si ti oni Bateman izpred cca 2let...p1166@188 še zmeraj dela:))))
cya
...obsolete...
Tomi ::
karma: saj lahko pogledaš v profil, kjer bi vsaj za silo moral videti, kdo je kdo. Večina ljudi namreč ne skriva podatkov.
metrodusa.blogspot.com
Zanimivo da še dela...tista mašina je delala bre kakršnegakoli problema :)) Mater tile danšnji kompi :)))
LEP POZDRAV :) Liter Refoška si še dolžan baje :)))
Zanimivo da še dela...tista mašina je delala bre kakršnegakoli problema :)) Mater tile danšnji kompi :)))
LEP POZDRAV :) Liter Refoška si še dolžan baje :)))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup ohišja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6202 (4357) | gfighter |
» | Katero ohišje mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4126 (3357) | no-limits |
» | Katero ohišje do 30000SitOddelek: Kaj kupiti | 2070 (1807) | Xgeneration |
» | katero ohisjeOddelek: Kaj kupiti | 1648 (1273) | viper |
» | Kero ohisje naj kupim: CHIEFTEC ali MACASEOddelek: Kaj kupiti | 1403 (1053) | tomaz255 |