Forum » Programska oprema » DAT --> mp3
DAT --> mp3
Huey P ::
Takole gre;
V THPS 2 mi je enih par pesmi všeč in, ker se mi jih ne da downloadati me zanima kako jih lahko spremenim v mp3 obliko oz. meni poljubno obliko zvočnega zapisa. Namreč pesmi so v obliki DAT.
Hvala!
V THPS 2 mi je enih par pesmi všeč in, ker se mi jih ne da downloadati me zanima kako jih lahko spremenim v mp3 obliko oz. meni poljubno obliko zvočnega zapisa. Namreč pesmi so v obliki DAT.
Hvala!
..::DOOM III: The Legacy::..
krucymucy ::
Kwa pa ce bi probu koncnico spremenit!
Probat ni greh, men je en tipo prnesu filme - dejansko divx, vendar s koncnico *.dat - spremenu pa je delal
Probat ni greh, men je en tipo prnesu filme - dejansko divx, vendar s koncnico *.dat - spremenu pa je delal
rasta ::
če ni samo končnica fajla spremenjena, bi mogu po mojem met un program, kateri je naredu unique zapis v *.dat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ugotoviti katere tip datoteke predstavlja .dat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2549 (2339) | petrus |
» | Clonezilla: težave s rekonstrukcijo slike diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2770 (2257) | misek |
» | ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (810) | BaRtMaN |
» | Kako spravit muziko iz PC-ja na Siemens cx65?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1774 (1603) | jedateruk |
» | Kakšen formatOddelek: Programska oprema | 710 (638) | tec |