Forum » Kaj kupiti » Katero ohisje!(kje)
Katero ohisje!(kje)
shaman2 ::
Lep pozdrav...
Nameravam kupit eno dobro ohisje pa me zanima ce ima kdo kaj izkusenj kako je z kupovanjem le tega on-line oz. po svetu, kok je postnina recimo iz Taiwana:), ce je kdo ze narocil kasno dobro kisto recimo LIAN-LI naj mi prosim svetuje. Ali pa ce kdo to namerava storiti, bi lahko skupaj stopili pa mal manj placali.
Nameravam kupit eno dobro ohisje pa me zanima ce ima kdo kaj izkusenj kako je z kupovanjem le tega on-line oz. po svetu, kok je postnina recimo iz Taiwana:), ce je kdo ze narocil kasno dobro kisto recimo LIAN-LI naj mi prosim svetuje. Ali pa ce kdo to namerava storiti, bi lahko skupaj stopili pa mal manj placali.
OldSkul ::
Saj se že v Sloveniji da dobit dobra ohišja.Recimo Aluminijasta ohišja ki jih prodaja Iskra computers.
msmiha ::
Ali pa Macase, ki jih ima Mlacom
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Tomi ::
Macase je sicer zelo hvaljen ponekod, drugi ga pa tlačijo v prah. Tako da vzami raje kaj bolj preizkušenega. Sicer pa poglej malo po cenikih, ali pa kar in situ, pa boš videl, kaj ti odgovarja. Ker v trgovini lahko rečeš, da ti ga odprejo, da preveriš OC lastnosti ( hlajenje ).
metrodusa.blogspot.com
Dami ::
Če že hočeš Liana, pol ga ni treba iz taiwana naročit, saj ga majo v nemčiji, sam cena ni majhna.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
shaman2 ::
Kje v nemciji se pa da to dobit?? a mas mogoce kasno WWW stran da si zadeve mal pogledam
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem kvalitetno ohišje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10518 (9128) | M-XXXX |
» | veliko ohisje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5095 (3351) | boštjan |
» | Ohišje s več kot 320W napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1141 (949) | OldSkul |
» | OHŠJE!!???Oddelek: Kaj kupiti | 1131 (842) | Han |
» | AOpen HQ08Oddelek: Novice / Nova vsebina | 1788 (1788) | PsiHO |