Forum » Pomoč in nasveti » Abit KT7/RAID menjavanje BIOSa?
Abit KT7/RAID menjavanje BIOSa?
mico ::
No nism se se spravu tega delat, pa me zanima ce so sploh ze kaksni novi BIOSi in kako se to naredi in ce so kaksni znani problemi z novimi BIOSi da se ne bom zaJ
JLP ::
Najnovej BIOS za to plato je 3C.
Za flashat nucaš eno boot disketo z navadnim DOSom gor pa da se ti čimmanj gonilnikov in drugega naloda. Pj sam na to disketo še skopiraš vsebino datoteke, ki jo podownlodaš z Abitove strani z BIOSi. Vsa navodila so tam.
Problemi, hm ja boš mogu vse z RAIDa pobackupat pa podret pa na nov nardit RAID zarad novga HPT370 BIOSa. Dugih problemov še nism opazu.
Za flashat nucaš eno boot disketo z navadnim DOSom gor pa da se ti čimmanj gonilnikov in drugega naloda. Pj sam na to disketo še skopiraš vsebino datoteke, ki jo podownlodaš z Abitove strani z BIOSi. Vsa navodila so tam.
Problemi, hm ja boš mogu vse z RAIDa pobackupat pa podret pa na nov nardit RAID zarad novga HPT370 BIOSa. Dugih problemov še nism opazu.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashu biose, Plata mrtva ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1100 (925) | zicka |
» | EPA slikca>BIOS ??? problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1584 (1415) | Bx |
» | Ej morph prosm pomagi!Oddelek: Strojna oprema | 880 (729) | rap3r |
» | [:'(] BIOS Flashanje gone bad!! POMOCOddelek: Pomoč in nasveti | 1369 (1086) | Duhec |
» | IBM deskstar 40GB - Bios UpgradeOddelek: Strojna oprema | 1469 (1172) | Sponka |