Forum » Programska oprema » Kakšen format
Kakšen format
tec ::
Zanima me s katerim programom bi lahko videl vsebino tega dat.fajla
ČđňôđĹĂmÓĹĺĹÓĂÉmmŐ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@ăóđňÁĂÉÄČ@@@@đöřöńđń@ĆÁÁđđńńňńńňđ÷óůőöńůđńÉŐđđđđđđđđđđđđđđńđőÄňÂÂńřńĆĂĆňÂóöđńóđđń@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@đđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđ@đőůń÷đńőńđ÷Äđđđóó÷ůřđÄđđđđÄÄ@@@@@@@@@@đăđńđůĆĆĆĆńđđđđőůń÷đÄđňő÷đóó÷ůřđńńÄřůđđđđňđđđđđđđđ÷ňôőđđóđđôöň÷ńňđđđđđ
đńđůđÄÄÄđđđđđđđđň÷ňđđńőđňóőÄńđńřöđóňđÄđđđóÄđđóöůÂ÷ňÄĂŮňőôđöřöńđń@Ć×Őđđńńňńńňđ÷óůőöńůđńđâđńóđđđđđđđ\\\\\\\\\\\\\\\ř÷öů^aőöńůđń@@@@@@^ađňőđđňő÷ńőđđóó÷ůř÷ö^aâăÁŐŃĹ@ŐÁ@ŮÁ‰äŐäz@`âÉă@ńńůňőđKöő^aŮÁé×ÖÓK@âăÁŐŃĹz@@@@@âÉă@řđ÷ôůKóő^{Äđđ÷öđđňř^aâăÁŐŃĹ@ŐÁ@ŮÁ‰äŐäz@`âÉă
@ńńůňőđKöő^aŮÁé×ÖÓK@âăÁŐŃĹz@@@@@âÉă@řđ÷ôůKóő^{‰äňÄđ÷ĆňÄóăóđňÁĂÉÄČ@@@@đöřöńđń@ĆâŐđđńńňńńňđřđđőöńůđňŐŐđđđđđđđđđđđđđđńđőÄňÂÂńřńĆĂĆňÂóöđńóđđń@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@đđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđ@đőůń÷đńőńđ÷Äđđđóó÷ůřđÄđđđđÄÄ@@@@@@@@@@đăđńđůĆĆĆĆńđđđđő
to dobim,če odprem z Wordpad.
Hvala
L.p
tec
ČđňôđĹĂmÓĹĺĹÓĂÉmmŐ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@ăóđňÁĂÉÄČ@@@@đöřöńđń@ĆÁÁđđńńňńńňđ÷óůőöńůđńÉŐđđđđđđđđđđđđđđńđőÄňÂÂńřńĆĂĆňÂóöđńóđđń@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@đđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđ@đőůń÷đńőńđ÷Äđđđóó÷ůřđÄđđđđÄÄ@@@@@@@@@@đăđńđůĆĆĆĆńđđđđőůń÷đÄđňő÷đóó÷ůřđńńÄřůđđđđňđđđđđđđđ÷ňôőđđóđđôöň÷ńňđđđđđ
đńđůđÄÄÄđđđđđđđđň÷ňđđńőđňóőÄńđńřöđóňđÄđđđóÄđđóöůÂ÷ňÄĂŮňőôđöřöńđń@Ć×Őđđńńňńńňđ÷óůőöńůđńđâđńóđđđđđđđ\\\\\\\\\\\\\\\ř÷öů^aőöńůđń@@@@@@^ađňőđđňő÷ńőđđóó÷ůř÷ö^aâăÁŐŃĹ@ŐÁ@ŮÁ‰äŐäz@`âÉă@ńńůňőđKöő^aŮÁé×ÖÓK@âăÁŐŃĹz@@@@@âÉă@řđ÷ôůKóő^{Äđđ÷öđđňř^aâăÁŐŃĹ@ŐÁ@ŮÁ‰äŐäz@`âÉă
@ńńůňőđKöő^aŮÁé×ÖÓK@âăÁŐŃĹz@@@@@âÉă@řđ÷ôůKóő^{‰äňÄđ÷ĆňÄóăóđňÁĂÉÄČ@@@@đöřöńđń@ĆâŐđđńńňńńňđřđđőöńůđňŐŐđđđđđđđđđđđđđđńđőÄňÂÂńřńĆĂĆňÂóöđńóđđń@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@đđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđ@đőůń÷đńőńđ÷Äđđđóó÷ůřđÄđđđđÄÄ@@@@@@@@@@đăđńđůĆĆĆĆńđđđđő
to dobim,če odprem z Wordpad.
Hvala
L.p
tec
- spremenilo: tec ()
TheHijacker ::
Tole mi je pa sumljivo podobno kitajski ali japonski abecedi. Mogoče veš, če je fajl binaren?
http://www.google.si
journal.dat tako se imenuje fajl,ne vem pa če je v binarni obliki.V glavnem gor naj bi bila števila.Aj agoraj ni kompletna vsebina fajla
L.p
tec
L.p
tec
TheHijacker ::
Če pogledaš končnico izgleda kot da je binarna. DAT končnice ponavadi uporabljajo igre v katerih so pač shranjeni podatki. DAT končnica je pa lahko tudi VideoCD. Poskusi jo preimenovati v .mpg in jo zaženi. Mogoče ti bo media player začel igrati. Za kaj točno potrebuješ ta fajl? A je iz kakšnega programa? Lahko da te file tipiziran(ala pascal) in zaščiten(kakšna baza). Sorry več pa ne vem.
http://www.google.si
Huey P ::
Hey!
Mene pa zanima naslednje;
V Tony Hawk´s Pro Skater 2 so mi ene pesmi zelo všeč in, ker se mi ne da downloadati2 me zanima kako bi lahko tiste pesmi (ki so .DAT datoteke) spremenil v meni poljubno obliko (recimo mp3)?
Hvala vnaprej!
Mene pa zanima naslednje;
V Tony Hawk´s Pro Skater 2 so mi ene pesmi zelo všeč in, ker se mi ne da downloadati2 me zanima kako bi lahko tiste pesmi (ki so .DAT datoteke) spremenil v meni poljubno obliko (recimo mp3)?
Hvala vnaprej!
..::DOOM III: The Legacy::..
Ja možno,da je zadeva zaščitena,ker sem probal ze spreminjat pa ne dobim prauo vsebino.In gor ni glazba ampak številke.
L.p
tec
L.p
tec
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil Si.asistentOddelek: Mobilne tehnologije | 5712 (4545) | Vanadium |
» | Password lock notebookOddelek: Pomoč in nasveti | 2138 (1554) | boogie_xlr |
» | UNDELATE - prosim za pomoč! NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1044 (941) | Jolando |
» | Monitor_igre_problemOddelek: Pomoč in nasveti | 951 (862) | tec |
» | Quake3 +Banshee ne delaOddelek: Igre | 1046 (935) | _Mortal_ |