» »

Ugasanje racunalnika?

Ugasanje racunalnika?

OmegaM ::

Pozdravljeni!
Imam sledeco tezavo.Zadnjic mi je crknil kuler in mi se mi je resetiral rac, ene 2x zapored in ugasnil.Sedaj deluje vredu.Samo tezava je pa v tem, da ce pritisnem tipko na kisti za ugasnje mi nikoli ne zacne zakljucevati procesov ampak mi kar ugasne!
A je kaj narobe s plato ali je mozno da je napajalnik al kaj?

Drugace pa je moj sistem tak
ASUS A7V600
Tbred 1700+
512 DDR 333
grafa zacasna neka sjebana GF 2 GTS
DISK WD 200 SATA

LP
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

Aja pa se to,zanima me ce se dobi kaki sofware ki bi malo stestiral rac. oz. njene komponente?

pviran3 ::

V windowsih definiraš power button kot shutdown.
To na control panel>power options>advanced

Če še vedno ne dela, maš pa v biosu opcijo, da naštimaš, kako se ti ugasne računalnik. Mislm, da maš to v power management al neki tazga. Tam naštimaš, da morš držat gumb 5s ali pa se ti takoj ugasne.

Poročaj o napredku!

Spet jaz.
V windows sems se poskusal tisto ko bi naj nastavil za gumb pa mi manjkka kar nekaj nastavitev za nastaljavnje.Sem gledal pri sosedu pa ma dost vec, pa ne vem kaj je to za finta!Se bios se dal na defoult pa vse pa vedno enako!

Aja, pa pozabil sem povedati da vedno ko hocem ugasniti racunalnik ga moram mi napise da ga sedaj lahko varno izklopim.

Prej mi tega ni nikoli delalo.Mam pa winse Xp SP2.To je sedaj 1. delalo.Vem da sem se zadnjic gor dajal neke popravke ko se ven prisli.
Bi lahko blo to kaj krivo ...?

LP

pviran3 ::

Ja to maš pa v biosu isto pod power management tak k prej in maš ACPI in more bit na enabled!

Poglej in poročaj o napredku!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

noče v stanje mirovanja

Oddelek: Pomoč in nasveti
111731 (1504) matejkor
»

računalnik se sam zaganja!

Oddelek: Strojna oprema
292427 (1883) Juventus