Forum » Zvok in slika » Integrirana zvočna
Integrirana zvočna
Rambo ::
Pozdrav vsem!
Kolega si je kupil zvočnike 4.1, ima integrirano zvočno kartino in zadnjadva zvočnika ne igrata! Kako naj zdaj to usposobim da bojo igrali vsi.....ima pa ECS plato! Obstajajo kakšni driverji,....... ali kakšne nastavitve?
Hvala
Kolega si je kupil zvočnike 4.1, ima integrirano zvočno kartino in zadnjadva zvočnika ne igrata! Kako naj zdaj to usposobim da bojo igrali vsi.....ima pa ECS plato! Obstajajo kakšni driverji,....... ali kakšne nastavitve?
Hvala
- premaknilo iz Problemi človeštva: Barakuda1 ()
Zheegec ::
Najprej povej, katero plato ima ta tvoj prijatelj, potem downloadaj najnovejše driverje za to plato (www.via.com.tw, www.nvidia.com, www.intel.com,...), potem v driverjih nastaviš 4.1 (pa še prej pod control panel-sounds and audio devices-advanced-speaker setup) in potem naj bi zadeva delovala. Če je vse pravilno priklopljeno seveda.
V Winampu daš pod direct sound output nastavitvah device na ime integrirane zvočne, ne pa na Primary Sound Driver (pa še Hardware Acceleration daš na ON), da ti še standardno stereo muzko špila v 4.1 (double stereo ali whatever bi se temu reklo).
V Winampu daš pod direct sound output nastavitvah device na ime integrirane zvočne, ne pa na Primary Sound Driver (pa še Hardware Acceleration daš na ON), da ti še standardno stereo muzko špila v 4.1 (double stereo ali whatever bi se temu reklo).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
B_U_R_I ::
lep pozdrav
jaz sem kupil 5.1 sistem zvočnikov in imam prav tako težave s priklopom vseh zvočnikov. kupil sem SoundX S185 zvočnike SoundX S185
priklopim vse lepo tko kot piše v navodilih ( od matične in zvočnikov ). grem lepo v Soundmana in lepo konfiguriram. potem naredim kratek test ( krog 360° in gre zvok okrog tebe ) upam da razumete kaj hočem povedat. do tukaj vse lepo in prav. vsi zvočniki delajo tko kot morajo.
potem pa odprem winamp in začnem predvajat musko in mi delata sam leva dva zvočnika ( spredi in zadi ).
kdo mogoče ve v čem je težava ?
prosim za pomoč.
hvala
jaz sem kupil 5.1 sistem zvočnikov in imam prav tako težave s priklopom vseh zvočnikov. kupil sem SoundX S185 zvočnike SoundX S185
priklopim vse lepo tko kot piše v navodilih ( od matične in zvočnikov ). grem lepo v Soundmana in lepo konfiguriram. potem naredim kratek test ( krog 360° in gre zvok okrog tebe ) upam da razumete kaj hočem povedat. do tukaj vse lepo in prav. vsi zvočniki delajo tko kot morajo.
potem pa odprem winamp in začnem predvajat musko in mi delata sam leva dva zvočnika ( spredi in zadi ).
kdo mogoče ve v čem je težava ?
prosim za pomoč.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki 5.1 185W RMS SoundX S185Oddelek: Zvok in slika | 2771 (2454) | D0M3N |
» | Kateri zvocniki so bolsi?Oddelek: Zvok in slika | 1780 (1546) | Doman |
» | SoundX 5.1 Home Theater 3000 WOddelek: Zvok in slika | 1551 (1302) | klevic |
» | Katere zvočnikeOddelek: Kaj kupiti | 2376 (1673) | boštjan |
» | kateri zvočniki in katera zvočna???Oddelek: Kaj kupiti | 1102 (988) | humanoid |