» »

Malo razjasnitve o Asus a8n-SLI Deluxe!?

Malo razjasnitve o Asus a8n-SLI Deluxe!?

Racunalnik ::

No danes sem dobil to plato in bom imel notri dva 512mb pc3200 viking modula za dual chanel.
Zdej pa me zanima kaj pomeni text ki je napisan v knjigci pod to opcijo.

Due to Cpu limitation,,DIMM modules with 128mb memory chips or double-sided x 16 memory chips are not suported in this motherboard.

Zdej jest ta text razumem kot da maticna ne podpira 128mb module ali tiste module ki so obojestranski oziroma z 16imi cipi,TUKAJ PA POTEM NASTANE problem kajti moja obadva modula sta z 16imi cipi VSAK.

Kja a nezna nihce komentirat?

Flamer ::

Pomeni da ne podpira DDR modulov ki imajo gor čipe (tiste rne zadevce :D ) z gostoto 128MB oz. ne podpira objestranskih modulov z 16MB čipi. Za to tadrugo nisem 100% ziher, mogoče je da tudi ne podpira modulv ki imajo 16 čipv pač na obeh straneh, neodvisno od gostote...

Jest tudi upam da to velja samo za 128mb module k majo 16 cipov,samo kolkr iz anglescine prevedes pride ven to da ne podpira obojestranskih cipov,kar pa tezko vrjamem ker so pomojo vsi novejsi in vecji moduli obojestranski.

Flamer ::

Ne, narobe si razumel....

Zaotovo ne podpira modulov z 128MB čipi., hkrati pa ne podpira tudi obojestranskih modulov z 16MB čipi...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SDRAM 133-7,5 8chip in 133-8 16 Chip

Oddelek: Strojna oprema
51105 (1043) tiborrr
»

Plata zazna samo pol RAMa

81230 (1095) Jakka
»

Kaj pri vstavljanju rama delam narobe

Oddelek: Pomoč in nasveti
91188 (1082) BoGo
»

So mi prodali 2x64MB namesto 2x128 MB SDRAM?

Oddelek: Pomoč in nasveti
141727 (1293) vili
»

Ne prepozna ramov

6787 (708) ali3n

Več podobnih tem