Forum » Strojna oprema » Malo razjasnitve o Asus a8n-SLI Deluxe!?
Malo razjasnitve o Asus a8n-SLI Deluxe!?
Racunalnik ::
No danes sem dobil to plato in bom imel notri dva 512mb pc3200 viking modula za dual chanel.
Zdej pa me zanima kaj pomeni text ki je napisan v knjigci pod to opcijo.
Due to Cpu limitation,,DIMM modules with 128mb memory chips or double-sided x 16 memory chips are not suported in this motherboard.
Zdej jest ta text razumem kot da maticna ne podpira 128mb module ali tiste module ki so obojestranski oziroma z 16imi cipi,TUKAJ PA POTEM NASTANE problem kajti moja obadva modula sta z 16imi cipi VSAK.
Zdej pa me zanima kaj pomeni text ki je napisan v knjigci pod to opcijo.
Due to Cpu limitation,,DIMM modules with 128mb memory chips or double-sided x 16 memory chips are not suported in this motherboard.
Zdej jest ta text razumem kot da maticna ne podpira 128mb module ali tiste module ki so obojestranski oziroma z 16imi cipi,TUKAJ PA POTEM NASTANE problem kajti moja obadva modula sta z 16imi cipi VSAK.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
Flamer ::
Pomeni da ne podpira DDR modulov ki imajo gor čipe (tiste rne zadevce ) z gostoto 128MB oz. ne podpira objestranskih modulov z 16MB čipi. Za to tadrugo nisem 100% ziher, mogoče je da tudi ne podpira modulv ki imajo 16 čipv pač na obeh straneh, neodvisno od gostote...
Racunalnik ::
Jest tudi upam da to velja samo za 128mb module k majo 16 cipov,samo kolkr iz anglescine prevedes pride ven to da ne podpira obojestranskih cipov,kar pa tezko vrjamem ker so pomojo vsi novejsi in vecji moduli obojestranski.
Flamer ::
Ne, narobe si razumel....
Zaotovo ne podpira modulov z 128MB čipi., hkrati pa ne podpira tudi obojestranskih modulov z 16MB čipi...
Zaotovo ne podpira modulov z 128MB čipi., hkrati pa ne podpira tudi obojestranskih modulov z 16MB čipi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SDRAM 133-7,5 8chip in 133-8 16 ChipOddelek: Strojna oprema | 1105 (1043) | tiborrr |
» | Plata zazna samo pol RAMaOddelek: Strojna oprema | 1230 (1095) | Jakka |
» | Kaj pri vstavljanju rama delam narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1082) | BoGo |
» | So mi prodali 2x64MB namesto 2x128 MB SDRAM?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1727 (1293) | vili |
» | Ne prepozna ramovOddelek: Strojna oprema | 787 (708) | ali3n |