Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Fly Video 98FM W2K
Problem z Fly Video 98FM W2K
rabbit_zek ::
Ko vstavim kartico noter v računalnik mi vse vredu inptalira.. inštaliram software v5.96... vse vredu<<< Zaženem TV pa mi javi da je prišlo do neke napake v programu
Probal sem že ven vzet kartico in na navo zagnati računalnik nato vse namestil na novo ista pizda
Probal sem že ven vzet kartico in na navo zagnati računalnik nato vse namestil na novo ista pizda
THE MORE I STUDY, THE MORE I KNOW!
THE MORE I KNOW, THE MORE I FORGET!
THE MORE I FORGET, THE LESS I KNOW!
SO WHY STUDY???
--:[ Rabbit-zek ]:--
SO WHY STUDY???
joze ::
instaliraj si driverje za win2k, mislim da verzija 10,3.Se najbolje pa bo da si instaliras borgtv, ki prikaze dosti lepso sliko kot original program.
Ma toti fly video se mi zdi totalni kurac dobil sem ga tako fotru sem rekel , da mi naj kupa za rojstni dan pekača on pa meni toti kurac saj ne rečem da je slab čeprav bi lahko bil vsaj stereo, da bi silahko vsaj muzike ali vidoe spote snemal ampak ne še mono mi je prinesel ! poleg 4 Tv-jev , ki jih imamo pri hiši je še ena, ki se zdaj nabira prah na njej !!!!! hvala za pomoč ampak sem se odločil da tale kartica ne bo več v mojem računalniku!
SO WHY STUDY???
SO WHY STUDY???
Pa kaj bi ti rad, johhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ej !)=(#$)=#%(=#?(%=)()=%/"$)%&/($")&%/()#"$#/$)#/")($=/#")=$/#")(/"#$()/$)#(=/$#()="$/"#()= Mrzim vse kar je v zvezi z računalnikom!
SO WHY STUDY???
SO WHY STUDY???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | ps3 ultra slim 500 gb + Cobra ODEOddelek: Konzole | 3550 (2767) | Gandalfar |
» | 5.1 Genius SW-HF5.1 6000Oddelek: Zvok in slika | 4311 (3828) | Skyman |
» | Pregrevanje ATI Radeon HD5770Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2104 (1958) | Xserces |
» | Prekinjanje povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 795 (729) | planetparty |
» | WinFast TV2000XP Deluxe...problem z zvokomOddelek: Zvok in slika | 1585 (1465) | frenk |