Forum » Pomoč in nasveti » Sistem se sam ponovno zažene
Sistem se sam ponovno zažene
princeps ::
Pozdrav!
Pred dvema tednoma sem kupo računalnik po komponentah:/
Plata AsRck Combo-Z 754-939
Procesor Sempron 3.1+ Box
512 ram
160 Gb Disk
Dvd rw Nec
Ati radeon 9250Se 128 mb
in ohišje
vse sem sestavo skupaj sam...
zadeva je pa sledeča...ko sem sistem sestavil in inštaliral windowse xp mi je zablokiral( Ni bilo levo spodaj ikone start, bla je samo slika v ozadju namizja), nato sem sformatiral disk in inštaliral Winse še enkrat in je spet zablokiralo( napisalo mi je: hard eror) nato sem še tretjič inštaliral Xpje in sedaj deluje ok.
Probelem je pa v tem da se mi vskae tolko časa, do zdaj ene 3, 4 krat sistem sam reboota, ko da bi dal ponovni zagon. Zakaj?
aA ma kako vezo omrežna povezava? ker je včeraj bruder na ugasnil svoj rač(na škatli odzadaj 0 ali 1) in se je s tem tud moj zagnal ponovno.
Na namizju v desnem kotu mi pa pioše da je omrežna povezava omejena ali prekinjena?
Prosim za pomoč!
Pred dvema tednoma sem kupo računalnik po komponentah:/
Plata AsRck Combo-Z 754-939
Procesor Sempron 3.1+ Box
512 ram
160 Gb Disk
Dvd rw Nec
Ati radeon 9250Se 128 mb
in ohišje
vse sem sestavo skupaj sam...
zadeva je pa sledeča...ko sem sistem sestavil in inštaliral windowse xp mi je zablokiral( Ni bilo levo spodaj ikone start, bla je samo slika v ozadju namizja), nato sem sformatiral disk in inštaliral Winse še enkrat in je spet zablokiralo( napisalo mi je: hard eror) nato sem še tretjič inštaliral Xpje in sedaj deluje ok.
Probelem je pa v tem da se mi vskae tolko časa, do zdaj ene 3, 4 krat sistem sam reboota, ko da bi dal ponovni zagon. Zakaj?
aA ma kako vezo omrežna povezava? ker je včeraj bruder na ugasnil svoj rač(na škatli odzadaj 0 ali 1) in se je s tem tud moj zagnal ponovno.
Na namizju v desnem kotu mi pa pioše da je omrežna povezava omejena ali prekinjena?
Prosim za pomoč!
mojsterleo ::
So hladilniki dobro pritrjeni in komponente primerno hlajene? Kater napajalnik imaš?
-- Leo
-- Leo
K0K0 ::
Lahko da se ti pregreva ker imaš preslabo prezračeno ohišje, v biosu preveri temperature. Probaj če se ti pri odprti stranici isto dogaja.
350W je napajalnik, bil je pa zraven pri ohišju.
Imam pa ventilator na procesrju in 2 še posebej na flexi stranici!
Kaj pa naj pogredam biosu?
Imam pa ventilator na procesrju in 2 še posebej na flexi stranici!
Kaj pa naj pogredam biosu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: princeps ()
mam še eno stvar...ko klkneš na start levo spodaj je celotna zadeva ko se odpre popolnoma črna, ko pa greš z miško čez se pa obarvajo zadeve..
mam pa hladilnik na prosesorju in 2 na stranici
mam pa hladilnik na prosesorju in 2 na stranici
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z osebnim računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (591) | hojnikb |
» | napaka pri nalaganju straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2039 (1267) | jedateruk |
» | računalnik včasih začne "preskakovati" - zvoku in sliki se začne zatikati in "kolcatiOddelek: Strojna oprema | 2274 (1942) | solatko |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7848 (7194) | ArchNem |
» | (Ne)normalno segrevanje procesorja?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2313 (1837) | BlackHole |