Forum » Strojna oprema » Duron v FIC plati
Duron v FIC plati

radiator ::
Zdaj se že dva dni tu z neko š**** mašino j****
Zadeva je takšna. Notri je TNT64, Duron 1200 na FIC plati. PC deluje nekaj časa potem pa frizne (odvisno od obremenitve). PC cooler je bil zabasan z prahom in ventilator je bil hin. In tudi vent v napajalniku je bil hin. Sem dal vse nove in isto naprej.
Kaj se zgodi z Duronom če mu hajenje odpove? Ona nalepka na spodnji strani durona je zažgana.
Ideje??
Zadeva je takšna. Notri je TNT64, Duron 1200 na FIC plati. PC deluje nekaj časa potem pa frizne (odvisno od obremenitve). PC cooler je bil zabasan z prahom in ventilator je bil hin. In tudi vent v napajalniku je bil hin. Sem dal vse nove in isto naprej.
Kaj se zgodi z Duronom če mu hajenje odpove? Ona nalepka na spodnji strani durona je zažgana.
Ideje??
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()

Boki_ ::
Pomojem je prišlo do pregretja oz. se je proc skor skuril. Pa se je jedro kej poškodovalo. Povej kako je, al je kaki znak da je blo izpostavljeno preveliki temp... Pa probi mal višjo voltažo dat, lah da bo pomagalo, seveda to nardi če so temp. ok...
I'm back

SavoS ::
Procesor se je pregrel in se mu je vezje zjebalo....... hmm za obesek na kjuč je pa čisto ok

Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

radiator ::
Hm... Sem pri odprtem oknu in zaprtem radiatorju (uš) (samo takrat je PC stabilen) instaliral SP2. Zdaj zadeva začudoma dela. Kako dolgo pa bom videl ker še mi vedno ni jasno kaj je (bilo?) narobe..
Ja bilo bi res fajn če bi lahko na tej plati kaj koli videl (temp, volte) to da bi lahko kaj nastavil pa so samo želje. Tak je to ko si gre folk kupi PC-ja v supermarketu. Potem pa se lahko j***** z tako mašino....
Ja bilo bi res fajn če bi lahko na tej plati kaj koli videl (temp, volte) to da bi lahko kaj nastavil pa so samo želje. Tak je to ko si gre folk kupi PC-ja v supermarketu. Potem pa se lahko j***** z tako mašino....

CCfly ::
Poleg tega je dobro mašino kdaj pa kdaj sčistiti.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sesuvanje računalnika pri startupuOddelek: Pomoč in nasveti | 1168 (762) | DeeCoy |
» | Na grafični kartici ne deluje ventilator. Kakšne so lahko posledice ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3515 (2597) | SLOarmy12 |
» | disk med delovanjem padel iz višine cca 30 cm na železno podlagoOddelek: Strojna oprema | 1138 (1023) | DominusSLO |
» | Konektanje laptop LCD-ja???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2718 (2382) | nicky |
» | Malo vroče???Oddelek: Pomoč in nasveti | 981 (789) | AirPenny |