Forum » Pomoč in nasveti » kr še en disk
kr še en disk
Viper Neo ::
Nimam pojma kako je do tega pršlo, ampak v raziskovalcu in povod drugot (scandisk) mam kar še C disk. tako da zdej zgleda takole
Viper (C:)
Capone (D:) Ta je tut origibnal drug disk k sm ga sam naredu
Viper (E:) To pa je kopija ceja k ma gor čist iste mape in datoteke k C:(tut mapo widows).
Če grem na Nadzotna plošča\Sistem\Kazalci učinkovitosti mi piše spodaj:
Pogon C:
-Odstranjevanje v združljivostnem načinu zmanjša splošno učinkovitost.
-uporablja Datotečni sistem za MS-DOS združljivostni način
Če pa kliknem Podrobnosti mi pa ipljune tole sranje:
Pogon X uporablja datotečni sistem za MS-DOS združljivostni način.
Do tega problema pride pogosto na več kot enem pogonu. Navadno je temu vzrok gonilnik, naveden v datoteki Config.sys, ki ga Windows ne prepozna in je povezan s sporočilom Ostranjevanje v združljivostnem načinu zmanjša celotno učinkovitost sistema. Če vidite obe sporočili, si najprej v Pomoči oglejte sporočilo Ostranjevanje v združljivostnem načinu zmanjša celotno učinkovitost sistema.
Če vidite samo sporočilo Pogon X uporablja datotečni sistem za MS-DOS združljivostni način na enem pogonu, ta pogon uporablja MS-DOS združljivostni gonilnik (v stvarnem načinu), ki lahko zmanjša učinkovitost tega pogona. Stopite v stik s proizvajalcem strojne opreme in povprašajte, ali je za pogon na voljo posodobljen gonilnik. Če ni, je učinkovitost pogona lahko manjša od optimalne, vendar ga lahko še vedno uporabljate.
Kva mu nej nardim da bo vse tako kt po starem.
Pa še to oba pogona sta enako velika pa ko grem v Fdisk mi drucga ne zazna tako da je v fdisku vse normalno
Viper (C:)
Capone (D:) Ta je tut origibnal drug disk k sm ga sam naredu
Viper (E:) To pa je kopija ceja k ma gor čist iste mape in datoteke k C:(tut mapo widows).
Če grem na Nadzotna plošča\Sistem\Kazalci učinkovitosti mi piše spodaj:
Pogon C:
-Odstranjevanje v združljivostnem načinu zmanjša splošno učinkovitost.
-uporablja Datotečni sistem za MS-DOS združljivostni način
Če pa kliknem Podrobnosti mi pa ipljune tole sranje:
Pogon X uporablja datotečni sistem za MS-DOS združljivostni način.
Do tega problema pride pogosto na več kot enem pogonu. Navadno je temu vzrok gonilnik, naveden v datoteki Config.sys, ki ga Windows ne prepozna in je povezan s sporočilom Ostranjevanje v združljivostnem načinu zmanjša celotno učinkovitost sistema. Če vidite obe sporočili, si najprej v Pomoči oglejte sporočilo Ostranjevanje v združljivostnem načinu zmanjša celotno učinkovitost sistema.
Če vidite samo sporočilo Pogon X uporablja datotečni sistem za MS-DOS združljivostni način na enem pogonu, ta pogon uporablja MS-DOS združljivostni gonilnik (v stvarnem načinu), ki lahko zmanjša učinkovitost tega pogona. Stopite v stik s proizvajalcem strojne opreme in povprašajte, ali je za pogon na voljo posodobljen gonilnik. Če ni, je učinkovitost pogona lahko manjša od optimalne, vendar ga lahko še vedno uporabljate.
Kva mu nej nardim da bo vse tako kt po starem.
Pa še to oba pogona sta enako velika pa ko grem v Fdisk mi drucga ne zazna tako da je v fdisku vse normalno
How is your faith these day's ?
Muflon1 ::
poskusi ponovno namestiti gonilnike za chipset in diske drgač pa enkrat čez vrž windowse
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz Windows 10 na Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2527 (1935) | solatko |
» | DirectX 11 - kako ga odstranim?Oddelek: Igre | 1650 (1285) | SkyEye90 |
» | Win 7 Home Edition & Xp modeOddelek: Operacijski sistemi | 985 (880) | Enterprise |
» | Linux, pobrisane particije in recoveryOddelek: Operacijski sistemi | 2688 (2262) | 5er--> |
» | NUJNO!!!!!!PROMLEM PRI RAČUNALU!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1272 (1083) | cekr |