Forum » Igre » Miška z zamikom v Counter-Strike
Miška z zamikom v Counter-Strike
AtaStrumf ::
Miška v Counter- Strikeu se mi ne premika normalno ampak kot bi imela ping, tko z zamikom. Včasih je ta zamik večji včasih pa manjši pa ne vem v čem je fora. A je mogoče kakšna nastavitev za to ki jo moram vklopiti ali izklopiti?
Drugače dela miška čist normalno v drugih špilih.
Drugače dela miška čist normalno v drugih špilih.
G[e]c ::
Pomoje nimas tm pod nastavitvami pod advance ne vem cist tocn kje je .
Glavno mouse filter more bit klukca pol bo pa velik bols.
Glavno mouse filter more bit klukca pol bo pa velik bols.
frudi ::
a laufaš half-life pod direct3d načinom? če ja, probaj preklopit v opengl.
sicer predvidevam, da so v kakem patchu vmes to popravli, ampak originalni half-life je mel grozne probleme z mouse lagom pod direct3d...
sicer predvidevam, da so v kakem patchu vmes to popravli, ampak originalni half-life je mel grozne probleme z mouse lagom pod direct3d...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
AtaStrumf ::
Ja stari direct3D je bil kriv. Ej rešu si problem ki ga na anandtechovmu forumu ni noben. Obvladaš stari.
Thanx
Thanx
frudi ::
ni za kaj :)
in to odgovori na moje vprašanje, ali so do zdaj ta problem uspeli odpraviti... očitno ne
in to odgovori na moje vprašanje, ali so do zdaj ta problem uspeli odpraviti... očitno ne
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
ABX ::
Meni se je dogajalo isto v Blue-Shift in sicer tudi z tipkovnico. Če pa preklopim iz D3D na OpenGL pa stvar dela. Sicer če navijem visoke res. se tudi tukaj pozna malo.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unreal tournament + geforce 2 MX 64 MB ne gre skupOddelek: Zvok in slika | 2008 (1373) | R33D3M33R |
» | CsOddelek: Igre | 1725 (1207) | Morpheus |
» | Eno vprašanje o Leadtek GF4Ti4400 karticiOddelek: Strojna oprema | 840 (735) | Senitel |
» | OpenGL v asmju?Oddelek: Programiranje | 1904 (1731) | ^cyer3d |
» | GFX2 MX IN NJIH PROBLEMIOddelek: Strojna oprema | 1236 (892) | PIII850 |