Forum » Programska oprema » Program za odstranitev petja
Program za odstranitev petja
paradoxxx ::
Mene pa zanima če obstaja program s katerim bi se dalo odstranit petje oz. da bi bila potem samo še glasba brez petja!
Pa prosim da čimprej objavite povezavo do le-tega programa!!!
Pa prosim da čimprej objavite povezavo do le-tega programa!!!
JOKER ::
Res zanimivo !!
Tudi mene je to zanimalo, ampak JSMITH ti programčki se vežejo na že obstoječe programe, a ne ? Recimo vidim na Winamp ... itd.
Kaj pa kakšen samostojni program ?
Naložiš pesem, ji odstraniš vokal in natoo takšno posnameš. Obstaja kaj takšnega ?
Hvala in lep pozdrav.
Tudi mene je to zanimalo, ampak JSMITH ti programčki se vežejo na že obstoječe programe, a ne ? Recimo vidim na Winamp ... itd.
Kaj pa kakšen samostojni program ?
Naložiš pesem, ji odstraniš vokal in natoo takšno posnameš. Obstaja kaj takšnega ?
Hvala in lep pozdrav.
Kako z Winampom ? Brez, da dodatno nalagaš kakšen Plug-in ??
No, jaz sem probal pravkar s tistim pripomočkom, katerega je dal link JSmith.
Moram reči, da nisem zadovoljen saj se potem sama pesem tako popači, da ......
No, jaz sem probal pravkar s tistim pripomočkom, katerega je dal link JSmith.
Moram reči, da nisem zadovoljen saj se potem sama pesem tako popači, da ......
res je!! tudi sam sem probal in sama pesem se popači!!! recimo sploh ni basov in podobnih reči. če kdo ve za kakšen samostojen program naj prosim pove!!!
Dr_M ::
seveda, odstranit mors doloceno frekvencno obmocje.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
sm0key ::
Ce odstranis "doloceno" frekvencno obmocje odstranis ves zvok ki se tam nahaja. Ce torej rezes pri 600-900Hz recimo, bo tam tisina.
"Petja" ne mores kar tako odstranit. Takoj ko ugovotovis frekvenco vokala, lahko zmanjsas njeno jakost, ampak s tem stisas tudi instrumente, ki to frevenco uporabljajo.
IMO je to nemogoce naredit ne da bi bistveno vplival na kvaliteto ostalega posnetka.
"Petja" ne mores kar tako odstranit. Takoj ko ugovotovis frekvenco vokala, lahko zmanjsas njeno jakost, ampak s tem stisas tudi instrumente, ki to frevenco uporabljajo.
IMO je to nemogoce naredit ne da bi bistveno vplival na kvaliteto ostalega posnetka.
Tody ::
ja najlažje je če imaš kak ne stisnjen posnetek najlažje narediš vokal iz CD zapisa in najtežje iz mp3 zaradi kompresije...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program ki izklopi iz skladbe vokal(besedilo, pesmi)Oddelek: Zvok in slika | 8650 (7611) | podtalje |
» | Muzika - samo petjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1279) | SomeoneLOVEU |
» | ločevanje petja od glasbeOddelek: Zvok in slika | 1694 (1569) | mte |
» | Ločevanje glasbe in vokalov!Oddelek: Programska oprema | 1716 (1550) | pivmik |
» | voice remove!Oddelek: Zvok in slika | 1233 (1099) | Popcek |