Forum » Pomoč in nasveti » dostop do računalnika preko telefona
dostop do računalnika preko telefona
ferjan ::
Zanima me kako bi se povezal (naprimer od kolega) preko telefona na svoj računalnik in si presnel kakšen file ali pa kej poinštaliral...
Imam ISDN in lastno številko tako da lahko računalo doma vedno čaka v pripravljenosti na klic.
Imam ISDN in lastno številko tako da lahko računalo doma vedno čaka v pripravljenosti na klic.
Igor ::
instaliras na oba racunalnika program pcanywhere in s tem dobis komplet moznost upravljanja z svojim racunalnikom od drugje
ferjan ::
Program poznam...podoben je tudi NetOP ...in še kakšen...zanima me samo če se da nastaviti tako, da bo moj modem (ISDN) ob klicu dvignil in dovolil povezavo.
Hočem tudi, da ga ne zmoti morebitni klic, ki ne bi bil namenjen povezavi...se pravi če me recimo medtem pokliče punca
Hočem tudi, da ga ne zmoti morebitni klic, ki ne bi bil namenjen povezavi...se pravi če me recimo medtem pokliče punca
dr.J ::
Poglej AT komande. Po factory defaultu je
auto-answer off. Spremeni, pa bo modem dvigal
slušalko.
auto-answer off. Spremeni, pa bo modem dvigal
slušalko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3Com ISDN ext. in Pc Anywhere povezava ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (1025) | Lith |
» | Dial Up -> osebni rač. -> Adsl -> internetOddelek: Programska oprema | 761 (615) | ToniT |
» | Remote dostop do službenega računalnika od domaOddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1166) | SLOWWWeb.net |
» | Kako bi povezal dva rac z remote desktop?Oddelek: Omrežja in internet | 1708 (1389) | mh8759a |
» | Povezava dveh racunalnikov preg modema?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (902) | TERORRIST |