Forum » Omrežja in internet » povezava dveh ruterjev
povezava dveh ruterjev
misso ::
Mam sledeči problem, na ruterju mi je zmankalo vtičnic . Na tem ruterju sem imel tako naštimano da sem se nogel na vsakem računalniku logirat na internet(zarad odpiranje portov, itd, pa neznam odpirat portov za igro aoe).
Zdej bi pa dokupil še 1 ruter za wlan (asus 500g) in tega bi imel priklopljenga za 1 ruterjem tako da bi ta asus ruter delil internetno povezavo naprej(za njemu se nebi nobeden računalnik moral logerati na internet).
Kako bi bilo zdaj z mrežno povezavo ali se bi videli računalniki med sabo, ki so priklopljeni na 1 ruter oz na 2 ruter
Zdej bi pa dokupil še 1 ruter za wlan (asus 500g) in tega bi imel priklopljenga za 1 ruterjem tako da bi ta asus ruter delil internetno povezavo naprej(za njemu se nebi nobeden računalnik moral logerati na internet).
Kako bi bilo zdaj z mrežno povezavo ali se bi videli računalniki med sabo, ki so priklopljeni na 1 ruter oz na 2 ruter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IZZIV za vse ki se spoznate na WIFIOddelek: Pomoč in nasveti | 3098 (2483) | NeMeTko |
» | wds povezava z dvema wrt54gl ruterjemaOddelek: Omrežja in internet | 1650 (1545) | gpavlo |
» | cross ali straight kabelOddelek: Omrežja in internet | 1625 (1444) | Goldee |
» | povezava računalnika na internet preko drugega računalnika - saj vem, star problem...Oddelek: Omrežja in internet | 3788 (3715) | mdezel5 |
» | Povezava dveh RuterjevOddelek: Omrežja in internet | 1886 (1736) | BaRtMaN |