Forum » Pomoč in nasveti » Write protected DISK
Write protected DISK
bobby ::
Pozdrav!
evo jst mam pa en problemček pa me zanima, če ima kdo rešitev al pa je že imel podoben problem
zadeva je sledeča. kompleten disk je write protected/read only, ne vem točn. karkoli nardim ostane tak kot je. ne pomaga fdisk, ponovna inštalacija, low level format, celo z disk editorjem sem probaval ampak čist v vseh primerih je zadeva ista. podatki, particije ostanejo takšni kot so. probaval sem tudi z maxtorjevim orodnjem (disk je maxtor 40gb)
nisem pretikal nobenih jumperjev, ničesar. preprosto čez noč se je zaklenu :)
sanja se mi ne, kaj bi bilo, kaj lahko naredim,... pojma nimam
evo jst mam pa en problemček pa me zanima, če ima kdo rešitev al pa je že imel podoben problem
zadeva je sledeča. kompleten disk je write protected/read only, ne vem točn. karkoli nardim ostane tak kot je. ne pomaga fdisk, ponovna inštalacija, low level format, celo z disk editorjem sem probaval ampak čist v vseh primerih je zadeva ista. podatki, particije ostanejo takšni kot so. probaval sem tudi z maxtorjevim orodnjem (disk je maxtor 40gb)
nisem pretikal nobenih jumperjev, ničesar. preprosto čez noč se je zaklenu :)
sanja se mi ne, kaj bi bilo, kaj lahko naredim,... pojma nimam
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Sumo ::
Jst sm mel točno tak problem z enim diskom iz IBM notebooka, pa mi zadeve ni ratal pogruntat.
bobby ::
Ne nimam nobene RADIX kartice (kaj pa naj bi to bolo???)
ANYONE?
ANYONE?
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
sinko999 ::
Daj ga v zeeelo močno magnetno polje pa potem poročaj če še ima podatke gori. Če ne pa piši na maxtor pa jih vprašaj kaj si dovolijo.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spet en nov izsiljevalski virusOddelek: Programska oprema | 2762 (2169) | SeMiNeSanja |
» | Skrbništvo 25 uporabnikov - predlogi in mnenja !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3573 (2261) | SasoS |
» | Kako zagotoviti 100% izbris s diska ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2249 (1959) | Jan987 |
» | Zaščita podatkov z PCI karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (1268) | frenk |
» | Imate 5 min. časa, da sesujete Win XpOddelek: Operacijski sistemi | 3743 (1863) | SkIDiver |