» »

Fast Search Toolbar v Explorerju-kako se znebit?

Fast Search Toolbar v Explorerju-kako se znebit?

Gronder ::

Mam en problem, zdajle sem opazil, da vsakič ko odprem explorer/control panel, ali pa pač karkoli kar se odpre v takem oknu,se mi odpre nova vrstica pod vrstico Address in to je Fast search Toolbar. Če klikn z desno na le to vrstico in odstranim kljukico z te funkcije nič ne pomaga, ker ko znova odprem okno, se tudi ta vrstica znova pojavi. Sumim pa, da je neki pršlo na moj računalnik:8) ,ker so v tej vrstici tud razni zavihki(Gambling,Adult,Credit,Pills....)Če se komu kej sanja kako nej to zadevo odstranim, naj prosim pove.
Tnx

OldSkul ::

Adaware potem pa še Firefox.
Kratko a jedrnato.

Skrat ::

Men je na eni masini uspelo ta pof*#$%@ Fast search uspelo odstranut samo s PestPatrolom (nobena druga stvar ga ni nti taknila), tko da je izginil iz vidnega polja, potem pa se korenit poseg v register, da sem res spravil vse ven.

Pa seveda GetFirefox >:D
Free software is a matter of liberty, not price.

Gronder ::

Drugače že dalj časa uporabljam fierfox. Prej ko sem omenil explorer nisem imel v mislih internet explorer,ampak preprosti raziskovalec. Ja v registru se rajš ne bi igrau, ker se mi tud sanja ne,kje naj najdem to zadevo,edino če mi mogoče lahko točno poveste kako in kaj je treba spremenit/odstranit. Bom probal še z PestPatrolom. Adaware mi je pa zamrznil,ko je kao brisal neke fajle.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virus ali ???

Oddelek: Pomoč in nasveti
6931 (781) ERGY
»

Problem domača stran v internet explorerju.

Oddelek: Programska oprema
201338 (1074) borisk
»

XXX vroče posledice

Oddelek: Omrežja in internet
313483 (1600) garg
»

Internetno spam-anje pogosto uporabljanih besed/izrazov

Oddelek: Omrežja in internet
61270 (1216) OmegaBlue
»

Kako se znebiti "SahAgent.exe"??